John Travolta a gyönyörű lányával együtt szurkolt a párizsi olimpián

2024. augusztus 05.
John Travolta ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt gyermekeivel, azonban ezúttal kivételt tett. Az apa-lánya páros együtt szurkolt a 2024-es párizsi olimpián.
John Travolta a gyönyörű lányával együtt szurkolt a párizsi olimpián

Néhai felesége, Kelly Preston 2020-ban bekövetkezett halála óta John Travolta egyedülálló apukája a 23 éves Ella Bleu-nek és öccsének. Az apa-lánya duó között a tragikus történések után szoros kötelék alakult ki, gyakran látni őket együtt utazni, táncolni és ünnepelni.Ezek után a közönség mindig nagyon örül, ha a színészt és családját boldognak látja. Habár John Travolta ritkán szerepel a nyilvánosság előtt lányával, mindig leveszik a lábáról a közönséget. Két évvel ezelőtt például Karl Lagerfeld bemutatóján debütált a kifutón Ella Travolta, apja, John Travolta pedig hallatlanul büszke volt rá.

Az apa-lánya párost ezúttal a párizsi olimpián kapták lencsevégre, mivel együtt szurkoltak az Egyesült Államokat képviselő tornászcsapatnak. John Travolta és lánya, Elle csodásan mutattak egymás mellett. A különleges alkalomra Travolta egy sötét blézert, egy fekete pólót, illetve egy laza farmert választott. A stílus jegyében napszemüveget, illetve egy nyakláncot is társított az öltözéke mellé.

John Travolta és Elle Bleu Párizsban

John Travolta és Elle Bleu Párizsban

Elle ruha-összeállítását láthatóan megihlette a párizsi hangulat, ugyanis egy elegáns svájcisapkával tette teljessé a fekete outfitjét. John Travolta kisebbik fia, Benjamin nem kísérte el testvérét és édesapját az ötkarikás játékokra. 

John Travolta Kelly Preston mellrák miatt bekövetkezett halála óta egyedül neveli a gyermekeit. De a tragédiák sora még ez előtt kezdődött a család életében, amikor 2009-ben egy rohamot követően elvesztették legnagyobb fiukat, Jettet. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images