Imádkozhatnak a rajongók: Katalin hercegné felbukkanhat a párizsi olimpián

2024. augusztus 06.
Az a pletyka reppent fel, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg átutazik a La Manche csatornán a 2024-es párizsi olimpiára.
Olimpia 2024: Katalin hercegné is felbukkanhat Párizsban

A 42 éves walesi herceg és Katalin hercegné az elmúlt időszakban kikerült a nyilvánosság szeme elől. Utoljára július 14-én a walesi hercegné Sarolta hercegnővel és testvérével, Pippa Middletonnal Wimbledonban járt, hogy megnézzék a férfi teniszdöntőt, és Katalin hercegnét álló ovációval üdvözölték. Azonban lehetséges, hogy még ezen a héten, az olimpia vége előtt felbukkannak Párizsban.

Katalin hercegné részvétele attól függ, hogyan érzi magát folyamatban lévő rákkezelése közepette. Júniusban úgy fogalmazott, hogy „jó napokat és rossz napokat” él át, de azt írta, nagyon reménykedik abban, hogy „visszatérhet néhány nyilvános elfoglaltsághoz a nyár folyamán, de annak tudatában, hogy még nincs kint az erdőből”.

Katalin hercegné Wimbledon után a párizsi olimpián is feltűnhet

Katalin hercegné Wimbledon után a párizsi olimpián is feltűnhet

Egyelőre az is kérdés, ha Vilmos herceg és Katalin hercegné Párizsba utazik, velük tart-e  György herceg (11),  Sarolta hercegnő (9) és Lajos herceg (6).

Ha Vilmos herceg vagy Katalin hercegné megjelenik a héten a párizsi olimpián, messze nem ők lesznek az egyedüli tagok a királyi családból. Anna hercegnő – aki a múlt hónapban kórházba került lovasbaleset miatt – Franciaországba utazott a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjaként. Ráadásul Károly király 73 éves húga volt a brit királyi család első tagja, aki lovastusán vett részt az 1976-as montreali olimpián.

Más királyi családok tagjai is Párizsba utaztak az olimpiára, többek között Mária királyné és  Frigyes dán király (akivel 2000-ben a sydney-i olimpián találkoztak), valamint Albert herceg és Charlène monacói hercegné.

@marieclairehun

Katalin hercegné a rákdiagnózisának nyilvánosságra hozatala óta másodszor jelent meg nyilvánosan. Ezúttal Wimbledonba látogatott ki.💜 #princesskate #katemiddleton #royalfamily #wimbledon

♬ original sound – <3

Forrás: People, Fotók: Getty Images