Katalin hercegné megtöri a királyi hagyományokat Sarolta születésnapján

2024. május 02.
Katalin hercegné megtöri a családi hagyományokat Sarolta hercegnő születésnapján. A trónörökös pár kislánya éppen ma tölti be kilencedik életévét.
Katalin hercegné megtöri a királyi hagyományokat Sarolta születésnapján

Újabb ok van az ünneplésre az angol királyi család háza táján! Ma tölti be kilencedik életévét Sarolta hercegnő, és a nagy nap alkalmából Katalin hercegné ismét megtöri a családi hagyományokat. A walesi hercegi pár egy héttel ezelőtt, április 23-án is így cselekedett a kis Lajos herceg hatodik születésnapján, és úgy tűnik, ismét szembemennek a korábban kialakított tradíciókkal.

Katalin hercegné és Vilmos herceg rendszerint mindig az évfordulót megelőző napon hozzák nyilvánosságra a gyerekeikről az addig embargó alatt álló képeket, de idén eddig nem követték ezt a tradíciót. A közösségimédia-oldalukra csak a nagy napon töltötték fel az új portrét Lajos hercegről, hogy megköszönjék a rengeteg jókívánságot. Egyelőre még Katalin hercegné és Vilmos herceg egyetlen lányáról sem érkezett friss fotó, ami arra utal, hogy a pár nem szándékozik visszatérni a megszokott hagyományaikhoz, de előfordulhat, hogy csütörtök folyamán még meglepik a rajongóikat egy friss felvétellel.

Nyilvánvalóan változnak az idők és a királyi család is egyre jobban odafigyel a magánéletére, pláne egy ilyen nehéz időszakban, amikor Katalin hercegné és Károly király is rákkal küzd. A testvéreihez hasonlóan Saroltának is igyekeznek boldog gyermekkort biztosítani, és amennyire csak lehet, óvják őt a nyilvánosságtól. A hercegnő utoljára karácsony napján vett részt egy hivatalos eseményen, amikor templomba mentek Károly király sandringhami birtokán.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images