Kiakadt a cukiságmérő: Catherine Zeta-Jones soha nem látott felvételt osztott meg a fiáról

2024. augusztus 09.
Catherine Zeta-Jones a fia, Dylan Douglas 24. születésnapja alkalmából olyan szívmelengető felvételt osztott meg, amitől elolvadtak a rajongók.
Catherine Zeta-Jones cuki videót osztott meg a fiáról

Az 54 éves Oscar-díjas színésznő, Catherine Zeta-Jones csütörtökön egy az otthonában készült videót töltött fel Instagram oldalára, amin legidősebb fiát szeretgeti, mikor még kisbaba volt.

„Boldog 24. születésnapot fiamnak, @dylan__douglas” – írta Catherine Zeta-Jones a bejegyzéshez. „Az az öröm és szeretet, amit mindennap adsz nekem, leküzdhetetlen. Anyukádnak lenni olyan ajándék, amelyet soha nem veszek természetesnek. Szeretlek, gyönyörű fiam.” 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés

Catherine Zeta-Jones fia 2000. augusztus 8-án született. Az Instagramon megosztott felvételen a 30 éves színésznő óriási imádattal bámulja újszülött fiát, aki a fürdőszobai pulton feküdt egy pihe-puha, fehér törölköző tetején. 

Az elkerülhetetlen álmatlan éjszakák ellenére, amiket minden anyának el kell viselnie, Catherine Zeta-Jones kipihentnek és örömtelinek tűnt, ahogy a fiát babusgatja és hozzábújik.

Az Instagram-sztorijában egy fekete-fehér fotót is megosztott Catherine Zeta-Jones a fiáról, Dylanről, ahogy az apja, Michael Douglas tartja a kezében, akivel 2000-ben házasodtak össze. A képhez azt írta: „A legjobb produkció, amiben valaha is részt vettünk.”

Catherine Zeta-Jones fotója az Instagramon: Michael Douglas a kezében tartja fiát, Dylant

Catherine Zeta-Jones fotója az Instagramon: Michael Douglas a kezében tartja fiát, Dylant

Catherine Zeta-Jones férje, Michael Douglas is felköszöntötte a fiúkat a közösségi médiában: „Hú, @dylan__douglas! 24! Gyorsan haladsz, fiam! Sok boldog születésnapot kíván a büszke apád!” – írta az Instagramon. 

Dylan mellett Catherine Zeta-Jonesnak és Michael Douglasnek van egy közös lányuk, a 21 éves Carys. Ugyanakkor Michael Douglasnek van még egy fia, Cameron, aki az exfeleségétől, Diandra Lukertől született.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images