Szabados Ági csodás ruhában pózolt a világsztár Blake Lively oldalán

2024. augusztus 10.
Szabados Ági óriási lehetőséget kapott: ott lehetett a Velünk véget ér című Colleen Hoover-könyv alapján készült film világpremierjén, és találkozhatott a főszereplő Blake Lively-val is.

Szabados Ági néhány napja az RTL Reggeli című műsorában számolt be arról, milyen elképesztő lehetőséget kapott.

A rajongók régóta várják, hogy végre bemutassák a Colleen Hoover által írt Velünk véget ér című című regény filmváltozatát, amelyben a főszereplőt nem más, mint Blake Lively játssza. A magyar premierre már csak néhány napot kell várni, a világpremier azonban már megvolt, amelynek a koppenhágai állomásán Szabados Ági is jelen lehetett.

 „A forgalmazó felhívott, hogy nem mennék-e ki esetleg Magyarországról egyedül a világpremierre Koppenhágába. Úgyhogy pénteken megyek Koppenhágába” – újságolta izgatottan a műsorban Szabados Ági. A műsorvezető azt is elmesélte, hogy a premierre egy koppenhágai színházban fog sor kerülni, délután pedig lehetősége lesz a film főszereplőjével, Blake Lively-val, valamint a könyv írójával, Colleen Hooverrel is találkozni. 

„Én úgy örültem, amikor ez az egész kiderült, mint egy kisgyerek, még egy kicsit el is sírtam magam. Nekem ez egy óriási dolog, hogy egy világsztárral találkozhatok” – tette hozzá mosolyogva Szabados Ági

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Szabados Ági (@szabadosagi) által megosztott bejegyzés

 

A nagy találkozásra végül szerencsésen sor is került, amiről Szabados Ági a minap be is számolt az Instagram-oldalán. A műsorvezető több képet és sztorit is megosztott a követőivel: ezekből a többi között az is kiderült, hogy Colleen Hoover egy betegség miatt mégsem tudott ott lenni az eseményen, Blake Lively-val viszont találkozhatott a műsorvezető. Az alkalomra Szabados Ági egy a film tematikájához illő csodás virágos ruhát választott, amiben istenien festett a világsztár Blake Lively oldalán.

Fotó: Pura Poesia Forrás: Rtl