Szabados Ágnes híradós szépségtitkai

2019. december 16.
Az RTL Klub híradósának estéről estére top formában kell lennie, így nem csoda, hogy követői is legtöbbször beautypraktikáiról faggatják. Bár Ági a természetességben hisz, akad néhány egyszerű, de látványos trükkje, amellyel felturbózza a mindennapi szépségápolási rutinját.

Számomra a szépség…
Egyet jelent a természetességgel.

Amit az anyukámtól tanultam
Ahhoz, hogy hidratált maradjon a bőröm, mindennap sok folyadékot kell fogyasztani.

Egy átlagos hétköznap reggel
Az arctisztítás az első, minden reggelt ezzel kezdek, majd utána egy könnyű, gélállagú krémet teszek fel. Most épp az Uriage termálvizes családját használom, amelytől szuperhidratált lesz a bőröm.

Legféltettebb praktikám
Csakis habzó lemosót használok, hogy a sminkemet csupán vízzel is könnyedén eltávolíthassam. Úgy hiszem, így kevésbé strapálom, nyújtom a bőröm – szemben azzal, ha vattával dörzsölném.

Esti rituálém
Amint hazaérek, azonnal lemosom a sminkem és felteszem a hidratálót az arcomra. Kicsit olyan ez, mint ha így magam mögött hagynám a napot lélekben is.

Amit a hajam szeret
Most egy zseniális, csupa növényi hatóanyaggal dúsított színfrissítő kondicionálóval, az Indola Colorblaster színezett hajbalzsammal kísérletezek: energetizál és selymessé varázsolja a hajam, mintha csak most jöttem volna a fodrásztól. Bár korábban szárazsampon-függő voltam, ma már figyelek rá, hogy ne kerüljön kemikália a fejbőrömre, a samponom is 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

A szépségem megőrzésének titka
Amikor csak tehetem, a hétköznapokban mellőzöm az erős sminket.

Ami nélkül nem indulok el
Mániákus kézkrémező vagyok, de a kedvenc rúzsom is mindig a táskámban lapul.

Kedvenc illatom
Hosszú évek óta a Dior Hypnotic Poisont használom.

Heti edzéstervem
Eléggé változatos órákra járok, és igyekszem minimum heti két-három alkalommal mozogni. Most épp az infratrainerrel ismerkedem, de a TRX- és a funkcionális edzéseket is kedvelem. Ha pedig nincs időm eljutni a terembe, otthon szoktam egy-egy órát mozogni.

A beautytermékeim kritériuma
Leginkább a gyógyszertárakban forgalmazott dermokozmetikumokban bízom, és figyelek rá, hogy kerüljem a kőolajszármazékokat a krémekben.

Így készülök egy fontos eseményre
Tuti, hogy előtte többször elmegyek edzeni – ez önbizalom-tuning is – illetve fontos, hogy frissen lakkozott legyen a körmöm.

Amiket szívesen használok:

Hidratáló, Uriage

Szabados Ágnes hiradós szépségtitkai
Parfüm Dior Hypnotic Poison

Arclemosó Image