Madonna és fiatal szerelme édesen andalogtak Olaszországban

2024. augusztus 14.
Madonna a 37 évvel fiatalabb szerelmébe, Akeem Morrisba karolva járta be az olaszországi Portofinót. Egy darabon kisebb tömeg kísérte őket.
Madonna és szerelme az olaszországi Portofinóban andalogtak

A 65 éves Madonna szerelmesen járta az olaszországi Portofino utcáit a 28 éves kedvesével, Akeem Morrisszal, a jamaicai születésű futballistával. Madonnát és Morrist 2024 júliusában látták először együtt, amikor is az énekesnő megosztott néhány róluk készült fotót, ahogy július negyedikén összebújnak New Yorkban. Természetesen a pár sokkolta a világot a szerelmükkel és sokan meg voltak döbbenve a nagy korkülönbségen, akárcsak az intim képeiken, amiket Madonna megosztott az Instagramon.

@roccicone

MADONNA And Boyfriend footballer Akeem Morris in Liguria,Italy #madonna #ilovemadonna #madonnafans #madonnafun #madonnamovement #madonnaforever #madonnaqueenotpop #madonnaqueenoftheuniverse #madonnaqueenofeverything #madonnaicon

♬ original sound – ROCCO CICCONE

Madonna gyönyörűen nézett ki a kis kirándulás alkalmával a combig érő fekete ruhájában, amin egy drámai csipkedíszítés látható, és egészen a bokájáig ér. Ezenkívül még egy csipkeköpennyel egészítette ki a szettjét Madonna, és egy hatalmas kereszttel, valamint számos nyaklánccal és karkötővel tette egyedivé a megjelenését. Hogy fokozza az összhatást, csipkekesztyűt és fekete napszemüveget viselt.  A popikon fekete szandálban sétált a macskaköves utcákon, szőke fürtjei pedig enyhe hullámokban omlottak a vállaira.

Amikor épp nem a fehér esernyőjét fogta, hogy megóvja hófehér bőrét a naptól, akkor az énekes finoman Akeem karjába karolt, miközben körbejárták a történelmi várost. Madonna szerelme, Akeem lezser zöld ingpólóban, fehér rövidnadrágban és napszemüvegben kísérte híres kedvesét. Miután megnézték a várost, a pár beült egy étterembe és a barátaikkal ebédeltek.

Madonna és szerelme, Akeem Morris az olaszországi Portofinóban andalogtak

Madonna és szerelme az olaszországi Portofinóban andalogtak

Madonna a héten ünnepli 66. születésnapját és természetesen hatalmas bulit csapnak. Már a helyszín sem szokványos, mivel a pompeji amfiteátrumban tartják és körülbelül 500 A-listás vendéget várnak, köztük Katy Perryt és Orlando Bloomot, akik már a környéken nyaralnak.

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images