Madonna 23 éves fia igazi férfivá érett, és már saját sikereket ér el

2024. április 15.
Bár Madonna éppen turnézik, még így is szakított időt rá, hogy Miamiba utazzon, és támogassa legidősebb fiát, Rocco Ritchie-t.
Madonna fia

A 65 éves Madonna büszkén támogatta fiát, Rocco Ritchie-t, aki a saját kiállításon mutatta be festményeit – amelyek ára a 20 ezer fontot, azaz a 9 millió forintot is eléri. Madonna az éppen folyamatban lévő Celebration turnéját szakította félbe, hogy Miamiba utazhasson és együtt lehessen legidősebb fiával, aki exférjétől, Guy Ritchie-től született. A büszke édesanya az Instagramon is megosztott néhány képet a kiállításról, és leírta a követőinek, mennyire boldog, hogy ott lehetett 23 éves fia, Rocco Richie mellett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

 

A kiállításon Madonna másik négy gyereke is jelen volt: a 18 éves fia, David Banda, a szintén 18 éves lánya, Mercy James, valamint az ikerlányok, a 11 éves Stella és Estere. Madonna legidősebb lánya, a 27 éves Lourdes Leon nem vett részt az eseményen.

2021-ben derült ki, hogy Rocco álneven kezdte el árulni a festményeit, így szeretett volna ugyanis távol maradni a reflektorfénytől, és híres szülei nélkül érvényesülni a szakmában. Egy londoni galéria kezdte el képviselni Rhed álnéven, és hamarosan sikeresen nyélbe is tudott ütni néhány üzletet.

A héten Miamiban tartott kiállítása előtt Madonna fia, Rocco Ritchie így nyilatkozott: „A Rhed álnevet azért találtam ki, hogy a munkám első néhány évében ne keltsek feltűnést. Nincs mögötte mély jelentés; egyszerűen csak tetszett, ahogyan hangzott. Megpróbáltam titkolni a kilétemet addig, amíg csak tudtam, de végül kitudódott a dolog.”

Madonna lánya és fia, Lourdes és Rocco

Madonna lánya és fia, Lourdes és Rocco

Madonna és legidősebb fia, Rocco Ritchie hosszú évekig nem is beszéltek egymással. A fiú egy időre a social oldalakról is törölte magát, és apjához, Guy Ritchie-hez költözött, aki 2015-ben újranősült. 2022-ben azonban mintha megtört volna a jég anya és fia között, hálaadáskor pedig a popkirálynő családi fotót osztott meg az Instagramon, amelyen mind a hat gyerekével együtt pózolt.

Fotó: Getty Images