Őt szereti valójában az Emily Párizsban főszereplője

2024. augusztus 15.
Az Emily Párizsban című sorozatban Lily Collins a francia fővárosban izgalmas, kalandos napjait éli, miközben a szerelmi élete meglehetősen zűrös és kaotikus, ám a való életben a színésznő boldog házasságban él.
Emily Párizsban: kicsoda Lily Collins valódi szerelme?
  • A sorozatban Emily Cooper Gabriellel, majd később Alfie-val jön össze.
  • A való életben Lily Collins Charlie McDowellbe szerelmes.
  • Lily Collins és Charlie McDowell 2019-ben kezdtek randizni és két évvel később házasodtak össze.

Az Emily Párizsban című sorozat sokakat rabul ejtett a fiatal Emily divatos szereléseit, izgalmas párizsi életét és szórakoztató kalamajkáit látva. Bár a sorozatban finoman szólva is bonyolult a szerelmi élete, a való életben csupán egyetlen férfiért dobog a főszereplő szíve.

A 35 éves Lily Collins és 41 éves Charlie McDowell gyakran feltűnik egymás Instagram-hírfolyamain, és nem riadnak vissza attól, hogy szerelmüket az egész világgal megosszák. Lily Collins egy Instagram-posztjában azt írta: „Imádlak @charliemcdowell, és nem is lehetnék hálásabb, hogy a másik feled lehetek az életben és a szerelemben. Erősebb, merészebb és ragyogóbb emberré teszel. Köszönöm, hogy a legnagyszerűbb partner vagy, akit valaha is el tudtam képzelni, és hogy képes vagy úgy mosolyt csalni az arcomra, ahogy senki más.”

Szóval, itt van minden, amit Lily Collins szerelméről tudni érdemes:

1. Lily Collins szerelme 1983-ban született

Az Emily Párizsban főszereplőjének a szerelme, Charlie McDowell 1983. július 10-én született Los Angelesben. 2002-ben érettségizett a Santa Monica-i Crossroads High Schoolban. 

2. Az Emily Párizsban főszereplőjének a szerelme is Hollywoodban dolgozik

Lily Collinshoz hasonlóan Charlie McDowell is lenyűgöző hollywoodi karrierrel büszkélkedhet. A tekintélyes Los Angeles-i American Film Institute Conservatory (AFI) öregdiákja. Charlie McDowell azóta sikeres filmrendezőként, producerként és forgatókönyvíróként szerzett magának hírnevet. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szakmában.

Lily Collins és szerelme Charlie McDowell

Lily Collins és szerelme, Charlie McDowell

3. Charlie McDowell egy általa rendezett film forgatásán ismerkedett meg Lily Collinsszal

Lily Collins és Charlie McDowell 2019-ben ismerkedett meg a Gilded Rage című film forgatásán, amelyet a férfi rendezett, és játszott is benne. Collins részéről szerelem volt első látásra.

4. 2021-ben házasodott össze az Emily Párizsban főszereplője a szerelmével

Majdnem egy évvel azután, hogy 2020-ban eljegyezték egymást, Lily Collins és Charlie McDowell 2021. szeptember 4-én összeházasodtak Coloradóban.

5. Két filmben is együtt dolgozott Charlie McDowell Lily Collinsszal

Lily Collins és Charlie McDowell a már említett Gilded Rage című filmben is együtt dolgoztak, valamint a 2022-es Váratlan szerencse című krimi-thrillerben, amiben Collins mellett Jesse Plemons és Jason Segel is szerepel.

6. Lily Collinshoz hasonlóan és Charlie McDowell is híres családból származik

Nem csak Lily Collinsnak vannak híres rokonai!  Charlie McDowell édesanyja Mary Steenburgen amerikai színésznő, édesapja Malcolm McDowell angol színész. Mostohaapja Ted Danson színész – akihez Steenburgen 1995-ben ment feleségül – és nővére, Lily McDowell szintén színésznő. 

7. Más hírességekkel járt is Lily Collins szerelme

Mielőtt végleg megállapodott volt az Emily Párizsban főszereplője mellett, Charlie McDowell egy maroknyi más hírességgel járt, köztük Kristin Chenowethtel, és korábban kapcsolatba hozták Rooney Mara színésznővel, valamint a Trónok harca sztárjával, Emilia Clarke-kal is.

8. Lily Collins szerelme igazi kutyabarát

Charlie McDowell előszeretettel oszt meg képeket az Instagramon a kutyáiról. 2019 decemberében debütált imádni való kutyájával, Redforddal az Instán. Redford már Lily Collins hírfolyamán is gyakran megjelenik. Mielőtt örökbe fogadta volna Redfordot, McDowellnek volt egy kutyája, Marvin, aki sajnos 2019-ben, 14 évesen elhunyt. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Charlie McDowell (@charliemcdowell) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instyle, Fotók: Imdb, Getty Images