Lady Gaga új haja sokkolta a rajongókat

2024. augusztus 15.
Lady Gaga, bár olyan, akár egy igazi kaméleon, akinek szinte minden jól áll, fekete haja sokakat sokkolt, hiszen szőke hajkoronája szinte a védjegyévé vált.
Lady Gaga a párizsi olimpia megnyitóján énekel

Lady Gaga, bár a párizsi olimpián még szőke fürtökkel mutatkozott, legutóbbi Instagram-posztjában már fekete hajjal mutatta meg magát. Bár sokakat sokkolt a drámai átalakulás, 56,6 milliós követőtáborában akadtak hozzáértők, akik bizton állítják, mindössze egy parókáról van szó.

Gyanítható, hogy posztjában Lady Gaga legújabb klipjének kulisszái mögé kalauzolta a rajongóit, aki talpig feketében, oversized leopárdmintás bundában állt a kamerák elé. Az énekesnő, bár legújabb stúdióalbumának dátumát még nem jelentette be, posztjaiból egyértelműen kiderül, valami készülőben van.

Lady Gaga új albummal készül

A 38 éves, New York-i születésű Lady Gaga nemrég ezzel a képaláírással posztolt egy képet magáról: „Csak én vagyok a stúdióban – boldogan zenélhetek. Hálát érzek, a szívemben béke van. Ez olyan, mint a meditáció. Alig várom, hogy ti is hallhassátok, hogy min dolgozom.”

Lady Gagától nemcsak új albuma és fekete haja miatt hangos a sajtó, de eljegyzése miatt is gyakran szerepel a bulvárlapok hasábjain. Az énekesnő és vőlegénye, Michael Polansky 2019-ben került közel egymáshoz, kapcsolatukat pedig 2020-ban tették hivatalossá az Instagramon. Azóta együtt mutatkoztak a Super Bowl, a Bafta és a Critics Choice Awardson is. Bennfentes források szerint a pár már az esküvőre készül.

Lady Gaga és vőlegénye, Michael Polansky július 28-án a párizsi olimpián

Ki Lady Gaga vőlegénye?

Michael Polansky 2006-ban végzett a Harvard Egyetem matematika és informatikai tudományok szakán, ma pedig a Parker Foundation vezetője. Az alapítványt Sean Parkerrel, a Napster és a Facebook társalapítójával hívták életre 2015-ben, hogy többek között tudományos, egészségügyi, művészeti és civil ügyeket támogassanak. A férfi mindemellett a San Franciscó-i Parker Institut for Cancer Immunotherapy rákkezeléseket kutató és támogató intézetben is közreműködik.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images