Lady Gaga smink nélkül, szaggatott farmerban lépett fel az Oscar-gálán

2023. március 13.
Az énekesnő görbe tükröt mutatott a hollywoodi csillogásnak, amikor a tegnapi Oscar-díjátadón elénekelte a Top Gun: Maverick főcímdalát.
Lady Gaga smink nélkül, szaggatott farmerban lépett fel az Oscar-gálán

Lady Gaga smink nélkül (vagy legalábbis minimális make-upot viselve) és egy egyszerű szaggatott farmer-tornacipő-fekete póló kombóban énekelte el a Top Gun: Maverick Oscar-díjra jelölt betétdalát, a Hold My Hand-et.

Az énekesnő nem sokkal fellépése előtt még egy áttetsző betétekkel tarkított fekete Versace ruhát, és füstös szemfestéket viselt rikító vörös rúzzsal, majd szinte pillanatok alatt vetkőzte le a csillogó hollywoodi glamourt idéző megjelenését.

„Ez mélyen személyes számomra. Ráébredhetsz arra, hogy a saját hősöd lehetsz, még akkor is, ha belül úgy érzed, hogy összetörtél” – mondta a sztár a közönségnek, mielőtt belevágott előadásába.

Lady Gagát kimondottan dicsérték a rajongói azért, hogy ilyen lazán jelent meg a filmszakma egyik legnívósabb eseményén, fricskát mutatva ezzel a csillogó sztárdömpingnek. „Egyszerűen gyönyörű, és nem kellett díszes ruhával és sminkkel takargatnia magát” – írta egyikük.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images