Lady Gaga terhes? – pletykaözönt váltott ki a róla készült fotó a rajongók körében

2024. június 04.
Lady Gaga akaratlanul is heves pletykát robbantott ki a legújabb róla készült fotóval, és most a rajongók arról vitáznak, hogy vajon várandós-e a díva.
Lady Gaga terhes? – pletykaözönt váltott ki a róla készült fotó a rajongók körében

A 38 éves szupersztár nővére, Natali Germanotta esküvőjére volt hivatalos a hétvégén. Lady Gaga testvére egy pazar szállodában ment férjhez York kisvárosában, Maine államban. A szertartásra a tenger partján került sor, ami egyszerűen varázslatos hangulatot kölcsönzött az esküvőnek, ám a rajongókat nem a panoráma nyűgözte le, sokkal inkább a fekete ruhát viselő Lady Gaga.

Ugyanis a próbavacsorán viselt, testhezálló ruha látványa azt a benyomást keltette a rajongókban, hogy Lady Gaga az első gyermekével várandós. A szombati szertartáson a popsztár egy laza, mélyen dekoltált barackszínű ruhát viselt, ami nem emelte ki annyira az alakját ahhoz, hogy további következtetéseket tudjanak levonni a rajongók. Ha a terhesség nem is, egy valami biztos: A Gucci-ház sztárja szemmel láthatóan nagyon büszke és boldog volt. A róla készült fotókat itt találod.

Ki Lady Gaga jelenlegi párja, akitől terhes lehet?

Természetesen az esküvőn Lady Gaga kísérője a párja volt, Michael Polansky, akivel 2020 óta vannak együtt. A férfi a Parker Alapítvány társalkotója és ügyvezető igazgatója. A 2015-ben indult jótékonysági szervezet a tudományokat, a globális közegészségügyet, a civil szerepvállalást és a művészeteket támogatja. Továbbá Michael Polansky a San Franciscó-i Parker Institut for Cancer Immunotherapy rákkezeléseket kutató és támogató intézetben is közreműködik. A 30 perces szertartás után a szerelmespár kart karba öltve sétált le a partra, hogy az ifjú házasokkal fotózkodjanak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

Lady Gaga hamarosan újra visszatér a mozikba, hiszen október 4-én mutatják be az Egyesült Államokban a Joker: Kétszemélyes tébolyt, amiben az énekesnő Harley Quinnt alakítja Joaquin Phoenix oldalán, és minden bizonnyal utána rövidesen hazánkban is elérhető lesz!

Forrás: The Sun, Fotó: Getty Images