Az internet azt találgatja, teljesen levetkőzik-e Lady Gaga új filmjében

2024. április 03.
Lady Gaga új filmje korhatáros besorolást kapott, többek között a teljes testes meztelenség miatt.
Lady Gaga meztelen

Október 3-án érkezik majd a mozikba Lady Gaga és Joaquin Phoenix új közös filmje, a Joker: Folie á deux

Todd Philips óriási sikert arató, 2019-es Joker filmjének folytatásában a női főszerepet korunk egyik legnagyobb popikonja, Lady Gaga kapta meg. 

A filmről lassanként cseperegnek az információk, a Warner nemrég jelentette meg az első teaser plakátot, most pedig megérkezett a második rész korhatár-besorolása is, amire sokan felkapták a fejüket.

A Lady Gaga közreműködésével készült alkotás ugyanis majdnem a legszigorúbb, „R” besorolást kapta meg. Az ilyen filmeket 17 éven aluliak csak szülői felügyelettel tekinthetik meg. A Joker: Folie á deux-ben például várható: „véres erőszak, felzaklató magatartás és nyelvezet, és rövid teljes testes meztelenség is”. Egyelőre nem tudni, hogy Lady Gaga vagy Phoenix fog nekivetkőzni, de a net inkább Gagára tippel.

A 2019-ben váratlanul irdatlan sikert arató Joker film nem maradhatott folytatás nélkül. A filmet ugyanaz a Todd Philips rendezi majd, aki az elsőt, a főszereplő is marad Joaquin Phoenix. Egy dolog változik majd: a film műfaja drámáról musicalre. Ha pedig már a műfaj változik, akkor Joker romantikus érdeklődésének tárgyává egy sikeres zenészt választottak, aki egyben feltörekvő színész is: Lady Gagát.

Lady Gaga és Joaquin Phoenix az új Joker-film forgatásán

Lady Gaga és Joaquin Phoenix az új Joker-film forgatásán

Többeket elrettentett a hír a műfajváltás kapcsán, de a készítők bizakodóak. Belsős információk szerint a filmben leginkább régi, amerikai zenegépek klasszikus dalai fognak megszólalni, Lady Gaga és Phoenix előadásában, de várhatóak eredeti, új dalok is.

A film első hivatalos trailere április 9-én érkezik, míg magát a premiert október 3-ra ütemezte a gyártó.

Forrás: variety.com      Fotó: Getty Images