Katalin hercegné a gyerekeivel Nerf-csatázott

2024. augusztus 20.
Katalin hercegné, úgy tűnik, élvezi a nyarat. Gyerekeivel és Vilmos herceggel együtt részt vettek Skóciában a a Gone Wild fesztiválon, ahol együtt Nerf-csatáztak.
Katalin hercegné a gyerekeivel

Nem volt titok, hogy a walesi hercegi pár a skóciai Balmoralban tölti majd a nyarat a gyerekeikkel. Úgy tűnik azonban, hogy Katalin és Vilmos kihasználja a lehetőségeket, és részt vesznek a norfolki otthonuk, Anmer Hall közelében zajló nyári programokon.

A múlt hétvégén Katalin hercegné állítólag részt vett a Gone Wild fesztiválon, amelyet a norfolki Holkham Hallban rendeznek meg. A The Sun szerint Katalin hercegné is részt vett a a szabadtéri fesztiválon, sőt, még egy „Nerf-csatát” is vívott a gyerekeivel. A rendezők szerint a bámészkodók szemtanúi lehettek annak, ahogy a walesi hercegi pár igazán lelkesen vette fel a harcot a játékfegyverekkel három gyermekük, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg ellen.

Katalin hercegné a gyerekeivel

Meg sem lepődünk, de állítólag Lajos herceg volt a legelszántabb a királyi család tagjai közül. A rendezők elmondása szerint Lajos azt kiabálta az esemény alatt: „Nerf vagy semmi, csináljuk!”.

Nem Lajos herceg volt az egyetlen családtag, aki jól érezte magát a fesztiválon. Katalin hercegné a szemtanúk szerint „felkapott egy Nerf-pisztolyt, rohangált, és a sárban játszott a gyerekeivel”. Egy olyan családi napot élhettek át, mint bármely másik normális család.

katalin-hercegne

A fotó nem a mostani rendezvényen készült, hanem még tavaly Londonban

Bár Katalin hercegné és családja az eseményen nem fényképezkedett, igazán élvezték a fesztivált. Az egyik rendező így emlékszik vissza a királyi családdal való megismerkedésére: „Behívtak a produkciós csapat irodájába, és közölték velem, hogy egy nagyon különleges VIP-család kérte, hogy Nerf-háborúzhassanak.” Majd így folytatta: „A walesi herceg és hercegné három gyermekükkel együtt érkezett, a barátaikkal és a családjukkal.” Katalin hercegnét egyébként sosem zavarta, ha a gyerekei nyilvánosan is jól érzik magukat, és igazán élveznek egy eseményt. A Gone Wild fesztiválon biztos, hogy jól szórakoztak.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images