Ezért ment Döbrösi Laura Pakisztánba – lenyűgöző történet áll az utazás hátterében

2024. augusztus 22.
Döbrösi Laura 11 napot töltött Pakisztánban, ugyanis egy szerelemprojektje van készülőben. A Seeyourplanet című dokumentumfilm körüli munkálatokat és az utazást a színésznő életmegváltoztató élménynek nevezte.

Laura Saíra Jabeen női krikettjátékossal készült közös képet osztott meg Instagram-oldalán, akivel a Seeyourplanet című dokumentumfilm forgatása kapcsán találkozott. A fotón mindketten a kalash törzs népviseletében láthatók. A képhez Laura egy izgalmas és meglehetősen sok kalandról árulkodó leírást is mellékelt saját júliusi élményeiből. Eszerint a színésznő 11 napot töltött Pakisztánban a Seeyourplanet című dokumentumfilm forgatásán, ami ősztől Magyarországon folytatódik.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Laura Döbrösi (@dobrosilaurawerk) által megosztott bejegyzés

 

Az utazásról Sepsi Gergő, a dokumentumfilm operatőre egy kétperces kisfilmet is készített, amely bepillantást enged az út hangulatába és a még készülő dokumentumfilm világába. A videót egy meglehetősen személyes és szívhez szóló szöveggel tették közzé a Seeyourplanet Facebook-oldalán:

„Amikor leülsz egy sört vagy fröccsöt inni (és persze pálinkát), meghallgatod úgy igazán a másikat, aztán te is mesélsz neki kendőzetlenül magadról, az barátság. Aztán amikor elkezdtek együtt agyalni valamin, mert közös az érdeklődés és eközben éles vonallá alakul a Cél, az egy következő állomás. (…)”

Az oldal emellett is tele van rengeteg személyes bejegyzéssel: fotókkal és jegyzetekkel, melyek az alkotóktól származnak és az úton megélt kalandokról, ott megismert emberekről és közösségekről szólnak.

A képek és leírások tanúsága szerint Döbrösi Laura számára egy szívéhez igazán közel álló témáról, egy ízig-vérig szerelemprojektről van szó. Laura Instagram-biójában több linket is megosztott a filmmel kapcsolatban, így remélhetőleg egyre több információt megoszt majd erről az izgalmasnak ígérkező produkcióról.

Laurára egyébként is jellemző, hogy nem tétlenkedik, mindig talál valamit, amit szenvedélyeként, elkötelezetten űzhet. Még akkor is, ha éppen kevesebb a színházi vagy filmes munka. Így a covid-időszak alatt is rátalált valamire, amit azóta is folytat, sőt, jótékony hatásait igyekszik másoknak is átadni: ez az arcjóga. Laura azóta saját weboldalán órákat is tart, és idén júliusban velünk is megosztotta, mi mindenben segít ez az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő trend.

Forrás: Döbrösi Laura Instagram