Döbrösi Laura hasznos tippel segít az izgulás ellen

2022. október 20.
Döbrösi Laura a TikTokon osztott meg két praktikus trükköt, amit akkor szokott bevetni, amikor nagyon izgul, és amit mi is bátran elleshetünk tőle.

Döbrösi Laurának nemcsak a környezettudatos életmódhoz van néhány jó tippje, hanem az izgulás, szorongás leküzdéséhez is! Ahogyan szinte mindenki, Döbrösi Laura is szokott néha izgulni, de neki szerencsére már van nem is egy, hanem mindjárt kettő jól bevált trükkje a helyzet kezelésére.

A fiatal színésznő TikTokon osztotta meg a hasznos módszereket, amikhez nincs szükség semmi másra, csak a képzelőerőnkre. Döbrösi Laura első trükkje, hogy stresszhelyzetben megpróbálja elképzelni magát a szorongást okozó szituáció után, amikor már túl van rajta, és letudta a feladatot. Hiszen tudja, hogy ez a pont úgyis eljön, ezért előre megpróbálja beleengedni magát a megkönnyebbülés érzésébe. A másik trükk egészen más szemléletmódból merít: ha az első módszer nem segít, a színésznő átkeretezi a szituációt, és már nem nehéz feladatként gondol rá – azt képzeli el, mennyire fogja élvezni a feladatot, amikor már benne van, és rátalál a flow-élményre.

@hellomotivators

Te is gyakran szoktál izgulni? Döbrösi Laurának van egy tuti tippje ennek a leküzdésére, nézd csak! 😉 #motivators #motiváció #interjú #ariahotel #highnoteskybar #stressz #döbrösilaura

♬ Piano sleep LoFi slow midnight(808930) – Gloveity

Ha legközelebb nehéz helyzetben találjuk magunkat, nyugodtan próbáljuk ki Döbrösi Laura módszerét – minket meggyőzött!

Fotó: Marie Claire-archívum

Olvass tovább!