Sydney Sweeney-nek a divat segít az önkifejezésben: „Büszke vagyok arra, hogy megalkuvást nem tűrően önmagam vagyok”

2024. augusztus 22.
Sydney Sweeney egyre nagyobb csillag az égen. Minden egyes újabb szereplésével bizonyítja, hogy tehetsége vitathatatlan és több, mint egy vonzó nő a vásznon. Ezúttal arról beszélt, hogyan állítja a divatot önbizalma növelésének és önkifejezésének szolgálatába.
Sydney Sweeney önkifejezés divat

A színésznő az Eufóriában és a The White Lotusban nyújtott sorozatokkal lett világhírű. A sorozatokat aztán két filmes főszerep követte. Az egyiket a tavalyi év kellemes csalódást okozó romkomjában nyújtotta (Imádlak utálni), amit idén egy horror, a Szeplőtlen követett.

A színésznő nem fél a gyönyörű alakját kihangsúlyozó ruhákat viselni – jól teszi, gondolhatnánk. Holott sokáig igenis nehezen barátkozott meg idomaival, tinédzserként a mindennapjai részét képezte a túlszexualizálás. És lássuk be, ez ma sincs másként: ha Sydney Sweeney egy mélyebben dekoltált ruhát vesz fel, napokig attól hangos a sajtó. Nem véletlen, hogy egyszer egy pulóveren üzent azoknak, akik a melle miatt kritizálják. A színésznőnek időbe telt odáig eljutnia, hogy a divatra egy izgalmas játékként tekintsen, a stílusát pedig örömmel alakítsa. És persze az sem volt egyszerű, hogy ne érdekelje, mások hogyan ítélik meg az öltözködése miatt.

A People-nek adott interjúban Sweeney elárulta, ma már az öltözködés igenis segít neki abban, hogy még magabiztosabb legyen. „A divat egy igazán szórakoztató módja annak, hogy különböző oldalaidat mutasd meg. Vannak napok, amikor nagyon csajosnak érzem magam, míg máskor inkább lazának. Ez egy remek módja annak, hogy kifejezzem az aktuális érzéseimet, hangulatomat, vagy hogy kimutassak egy keveset a személyiségemből.”

Sydney Sweeny azt is élvezi, hogy a stílus nem egy konstans dolog.

„Ez mindig változni fog. Ez az, ami annyira csodálatos benne: segít abban, különösen a nőknek, hogy képesek legyünk a különböző énjeinket felvállalni. Elvégre annyira sokoldalúak vagyunk, és annyi minden zajlik bennünk. Nem tudom elképzelni, hogy életem végéig csak egyvalamilyen legyek.”

A színésznő azt is elárulta, nem hagyja, hogy mások diktáljanak neki arról, hogyan érezze magát, vagy hogy mit kellene/illene viselnie. Ami csak azt erősíti meg, hogy a divat maga mennyire képessé tette őt arra, hogy teljesen felvállalja önmagát.

Forrás: marieclaire.com, fotó: Getty Images