Sydney Sweeney menő pulcsival üzent azoknak, akik a mellei miatt kritizálják

2024. április 22.
Sydney Sweeney-nek elege van azokból, akik a mellei miatt kritizálják. Mexikói vakációja alatt egy menő pulcsival üzent azoknak, akik állandóan a külsejét firtatják.
Sydney Sweeney menő pulcsival üzent azoknak, akik a mellei miatt kritizálják

Sydney Sweeney megelégelte, hogy állandóan a melleiről beszélnek. Az Eufória sztárjának külseje folyamatos beszédtéma az internetezők körében. Rengetegen találgatják napi szinten, hogy vajon a színésznő mellei eredetiek-e, vagy esetleg a sztár plasztikai beavatkozáson esett át korábban. Sokan kritizálják is a méretei miatt, míg mások éppen ellenkezőleg, védik kedvencüket a pocskondiázóktól.

Sydney Sweeney az Instagram-oldala szerint jelenleg Mexikóban nyaral, és úgy tűnik, eddig bírta, hogy folyamatosan a külső adottságain csámcsognak az emberek. Az utazásról egy fotósorozatot is posztolt, és az egyik képen egy igazán menő felsővel szólt be azoknak, akik a mellei miatt sértegetik. A szürke pulóverre az van ráírva, hogy „sorry for having great tits”, azaz „bocsánatot kérek a jó melleim miatt”.

Persze a sztár nyilván csak ironizál, és valójában azoknak akart üzenni, akik a mellein kívül másról sem beszélnek vele kapcsolatban. Pedig lenne miről, hiszen a 26 éves színésznő rendkívül ígéretes tehetség. Egyébként abból is látszik, hogy Sydney-ről leperegnek a kritikák, hogy az első képen barna bikiniben mutatta meg testét, a második videóban pedig melltartó nélkül táncolt a tengerparton egy fodros, barna crop topban és midiszoknyában egy zenekar előadása alatt.

A színésznő ruhaválasztására több rajongó is reagált a kommentszekcióban. „Ez a felső mindent elmond, üdv a gyűlölőknek, haha” – írta egyikük. „Ez a felső neked készült” – erősítette meg egy másik hozzászóló.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images