Dögös, de mégis mindig elegáns: ezek voltak Sydney Sweeney legszexibb ruhái

2024. március 21.
Sydney Sweeney ruhakölteményei soha nem okoznak csalódást. A színésznő ugyanis mindig remekül kombinálja a dögös, de mégis elegáns ruhadarabokat. Ezúttal a legszexibb összeállításait hoztuk el.
Ezek voltak Sydney Sweeney legdögösebb szettjei

Sydney Sweeney soha nem okoz csalódást, ha divatról van szó. Az Imádlak utálni színésznőjétől az elmúlt évek során már megszokhattuk, hogy nemcsak szeret élen járni a változatos stílusok terén, de ezekhez általában extravagáns kiegészítőket is társít. Sweeney legutóbb például egy elegáns blézerruhában hirdette a business sikket, de akadt olyan is, hogy csillogó bugyival és vadiúj frizurában tündökölt. Az Eufória sztárja persze a bevállalósabb ruhakölteményektől sem retten vissza, így szinte mindenkit levett a lábáról, amikor egy szexi mellvértben lépett a vörös szőnyegre. Stílusáról általánosságban elmondható, hogy ugyan rendszerint visel szexi és olykor sokat mutató darabokat, ezt mindig ízlésesen és elegánsan teszi. Stílusa ötvözi a szexi és modern kori bombázó képét a klasszikus hollywoodi csillogással. Éppen ezért ezúttal Sydney Sweeney eddigi legdögösebb ruha-összeállításait hoztuk el.

1. Sydney Sweeney átlátszó Givenchy ruhája

Sydney Sweeney átlátszó Givenchy ruhája

Sydney Sweeney átlátszó Givenchy ruhája

Sweeney az új romantikus vígjátékának, pontosabban az Imádlak utálni különleges vetítésen vett részt a tavalyi év végén, ahova a Givenchy luxusmárka ruhájában érkezett. A színésznő egy áttetsző fehér ruhát viselt mély nyakkivágással. A darab alatt Sweeney egy bikinihez hasonlító fehérneműt vett fel. A szettet egy pántos szandállal, gyémánt fülbevalóval és gyűrűvel, továbbá egy lágyabb, füstös sminkkel dobta fel. 

2. Sydney Sweeney irtó dögös vörös maxiruhája

Sydney Sweeney irtó dögös vörös maxi ruhája

Sydney Sweeney irtó dögös vörös maxiruhája

A 26 éves színésznő a 2024-es People Choice Awardsra egy irtó szexi, de mégis elegáns Monot ruhában érkezett. Sydney Sweeney lágy hullámokban engedte ki haját, amit egy kissé erősebb füstös sminkkel egészített ki. A kevesebb néha több elvhez ragaszkodva pedig mindössze néhány De Beers ékszerrel egészítette ki megjelenését. 

3. Sydney Sweeney talpig feketében 

Sydney Sweeney talpig feketében 

Sydney Sweeney talpig feketében

Az Eufória sztárja legújabb filmjének, a Madame Web premierjén is kitett magáért pánt nélküli ruhájával. Sweeney ruhájának testszínű alapját fekete csillogós, és ezzel együtt bonyolult minták szőtték át. A ruha testre simuló volt ugyan, ennek ellenére a dereka alatt különböző rojtokat formáztak. A színésznő haja ezúttal is laza hullámokban tündökölt, amely az ikonikus hollywoodi csillogásra emlékeztet minket. Az eseményen minimális sminket, azaz egy lágy rózsaszín rúzst, és kiegészítésként fekete tusvonalat viselt. 

4. Sydney Sweeney talpig gyémántban 

Sydney Sweeney talpig gyémántban

Sydney Sweeney talpig gyémántban

Az Imádlak utálni színésznője nem olyan régen egy Miu Miu ruhában tündökölt egy vörös szőnyeges eseményen. A mélyen dekoltált ezüst remekművet strasszok és flitterek díszítették. A csillogó ruhát fekete övvel és egy hozzá passzoló, szintén fekete gyémánt fülbevalóval egészítette ki. 

5. Sydney Sweeney Alexander McQueen ruhája 

Sydney Sweeney Alexander McQueen ruhája

Sydney Sweeney Alexander McQueen ruhája

Sydney Sweeney a Berlini Filmfesztiválon kápráztatta el a közönséget az Alexander McQueen kosztümjével. A kétrészes öltönyt egy merész ezüst díszítéssel egészítették ki. A színésznő a már megszokott lágy és visszafogott sminkben tündökölt, miközben haját hátratűzte. 

Forrás: Harpers Bazaar Fotó: Getty Images