Taylor Swift így próbálta megvédeni rajongóit a terrorveszély miatt lefújt koncertje után

2024. augusztus 22.
Taylor Swift először szólalt meg azóta, hogy terrorveszély miatt le kellett mondani a bécsi koncertjeit. Az énekesnő részletesen beszámolt arról, hogy mit érzett az európai turné során és mivel próbálta óvni a rajongóit.
Taylor Swift így próbálta megvédeni rajongóit a terrorveszély miatt lefújt koncert után

Két héttel azután, hogy terrorveszély miatt lefújták Taylor Swift bécsi fellépéseit, az énekesnő először nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban. Mint kiderült, a tervezett terrortámadás mögött egy macedón származású férfi állt. 

Taylor Swift néhány órával ezelőtt egy Instagram-bejegyzésben azt írta, hogy hivatalosan is lezárult a The Eras Tour európai szakasza. Az énekesnő ez idő alatt igen különleges pillanatokban részesült, ugyanis azt mondja, hogy ez volt a legszenvedélyesebb közönség, akiknek valaha játszott. Swift szerint ez egy sokkal hektikusabb tempó volt, mint amit korábban megszoktak, éppen ezért nagyon büszke a csapatára, amiért a kevés pihenés és a sok utazás mellett ilyen munkát végeztek. 

Taylor Swift először szólalt meg a bécsi lemondásokkal kapcsolatban

Az, hogy a bécsi koncertjeinket törölték, lesújtó volt. A lemondás oka újfajta félelemmel és óriási bűntudattal töltött el, mert olyan sokan tervezték, hogy eljönnek ezekre a koncertekre. Ugyanakkor nagyon hálás voltam a hatóságoknak, mert nekik köszönhetően koncerteket gyászoltunk és nem életeket” – írta Swift, majd így folytatta: 

Hadd legyek teljesen világos: nem fogok nyilvánosan beszélni valamiről, ha úgy gondolom, hogy ezzel provokálhatom azokat, akik ártani akarnak a koncertjeimre járó rajongóknak. Ilyen esetekben a csend valóban önmérsékletet jelent, és azt, hogy megvárjuk a megfelelő időt arra, hogy kifejezzük magunkat. Az én prioritásom az volt, hogy biztonságosan befejezzük az európai turnénkat, és nagy megkönnyebbüléssel mondhatom, hogy ez sikerült is” – összegezte Taylor Swift

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images