Taylor Swift titkos üzenetet rejtett el legújabb dalában szerelmének, Travis Kelce-nek

2024. április 22.
Taylor Swift továbbra is lázban tartja a világot legújabb albumával, amelyben számos szimbolikus üzenetet rejtett el. A rajongók nemrég felfedezték, hogy szerelmének, Travis Kelce-nek is egy titkos üzenetet rejtett el az egyik dalában.
Taylor Swift Travis Kelce

Már mindenki alig várta, hogy meghallgathassa Taylor Swift 11. stúdióalbumát, amely a The Tortured Poets Department névre hallgat. Az album múlt hét pénteken debütált, és már aznap az egész világot teljes lázban tartotta. A dalok tartalmával kapcsolatban már februárban számos találgatás látott napvilágot, azonban arra vélhetően senki sem számított, hogy az énekesnő nemcsak egykori románcairól, hanem mentális állapotáról is beszámol majd. Taylor Swift dalai azóta is szinte minden platformon trendingelnek, pláne miután az album debütálása után megjelent az első videoklip is. Az említett klip a Fortnight című dalhoz készült, amelyben Post Malone a partnere. A videó fekete-fehér megjelenítése nagyon izgalmasra sikeredett, ráadásul a rajongók szerint rengeteg szimbolikus üzenetet rejt. Kétségtelen, hogy a Swiftie rajongók a szimbolikus üzenetek megfejtésének mestereivé váltak, ugyanis nemcsak a Fortnight, hanem a So High School című dal során is érdekes megállapításra jutottak. 

A So High Schoolhoz ugyan még nem készült külön videoklip, azonban egy olyan titkos üzenetet rejt, amelyről a Taylor Swift rajongói jogosan hiszik azt, hogy ez a dal új szerelmének, az NFL-játékos Travis Kelce-nek szól. Taylor a Youtube-csatornáján osztotta meg a dalszöveget, a 45. másodpercnél pedig halvány rózsaszínnel emelte ki a saját, illetve párja monogramját, miközben a szöveg többi része fehér maradt. Az említett részben Taylor a következő sorokat énekli: „Arcod rózsaszínű a csillogó fényekben, mesélj nekem az első alkalomról, amikor megláttál” – hangzik el a szövegben. 

Annak ellenére, hogy Taylor Swift a kiadott dalaiban részletesen beszámolt a korábbi kapcsolatai által okozott fájdalomról, szerelmét, Travis-t láthatóan ez egy cseppet sem tántorítja vissza. Egy forrás az Entertainment Tonightnak azt mondta, miszerint tudja, hogy ez mennyit jelent az énekesnő számára, és rendkívül tehetségesnek tartja.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images