Taylor Swift az új albumában bevallotta, hogy voltak öngyilkos gondolatai

2024. április 19.
Nemrég jelent meg Taylor Swift legújabb albuma, amelynek tartalma az egész világot váratlanul érte. Az énekesnő nemcsak korábbi kapcsolatairól számol be, hanem arról is mesél, hogy majdnem alkoholista lett, illetve öngyilkos gondolatai is voltak.
Megjelent Taylor Swift új albuma

Taylor Swift még hajnalban adta ki 11. stúdióalbumát, amely a The Tortured Poets Department névre hallgat. Az album kiadása, pontosabban a benne található tartalmak pedig az egész világot lesokkolták. 

Az énekesnő még februárban jelentette be új albumának érkezését, így már ekkor számos találgatás merült fel új dalaival kapcsolatban. Úgy vélték, hogy a dalok utalni fognak az énekesnő és Joe Alwyn szakításának körülményeire. Különválásuk után szinte bombaként robbant a hír, miszerint Taylor az angol énekes és dalszerzővel, Matty Healyvel randizik, így sokan azt gondolták, hogy ez is szerepelni fog a sorok között. Arra azonban vélhetően senki sem számított, hogy Taylor Swift nemcsak korábbi románcairól fog beszámolni, hanem arról is, hogy milyen mentális állapotban volt ebben az időszakban. 

A Fortnight című dalban Taylor egy románcáról énekel, akivel viszonyuk ugyan csak két hétig tartott, az énekesnőt olyannyira megviselte a szakítás, hogy majdnem alkoholistává vált. Egy másik számban hangsúlyozta, hogy kénytelen volt mosolyt erőltetnie az arcára, miközben teljesen összetörték a szívét. 

Öngyilkos gondolatai is voltak 

Taylor a dalban kifejti, hogy az egyik románca annyira intenzív volt, miszerint öngyilkos gondolatok kavarogtak a fejében, amikor felmerült benne a szakítás lehetősége. Az album ötödik számában vélhetően búcsút int egykori párjától, Joe Alwyntól. A rajongók biztosak abban, hogy az énekes megkérte volna Taylor Swift kezét, azonban az énekesnő féltette karrierjét, így véget vetett a románcnak. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images