Taylor Swift újabb rekordot döntött

2024. március 24.
Taylor Swift számos rekordot megdöntött már koncertturnéjával. A The Eras Touron forgatott koncertfilmet pedig a Disney+-on rekodszámú néző látta már a premier hétvégéjén.
Taylor Swift újabb rekordot döntött

Nincs megállás! Taylor Swift koncerturnéja újabb rekordot ért el. A The Eras Tour egy 3 és fél órás koncertfilm, amely a a premier hétvégéjén 4, 6 millió nézőt hozott, vagyis a legmagasabb nézettséget elérő zenei tartalomként debütált a Disney+-on.

A Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor‘s Version) továbbra is rekordokat dönt: 3 nap alatt 4,6 millióan nézték meg a Disney+-on, ezzel a platform eddigi legtöbb nézettséget elérő zenei tartalma lett. A Taylor Swift-rajongók a platformon 16,2 millió órát töltöttek el a 3,5 órás kasszasiker koncertfilm megtekintésével.

Taylor Swift újabb rekordot döntött

Taylor Swift újabb rekordot döntött

Taylor Swift rekord

A koncertfilm a show teljes egészét mutatja, olyan dalokkal kiegészítve, amelyeket eddig csak élő koncerteken hallhattunk. Taylor Swift rajongói olyan új dalok előadását láthatják, mint a Cardigan, valamint négy további akusztikus dalt: Maroon, Death by a Thousand Cuts, You Are in Love és I Can See You.

A 14-szeres Grammy-díjas énekesnő, Taylor Swift koncertje világszerte rekordot döntő, közel 262 millió dolláros bevételt hozott a globális jegypénztárakban. Továbbá újabb példája annak, hogy a Disney+ milyen nagyszabású eseményeknek ad otthont, hiszen az „Elton John, Farewell Tour: Élőben Los Angelesből”, „Black Is King: A film by Beyoncé” és a „The Beatles: Get Back” jelenleg mind streamelhető a Disney+-on. Nem is beszélve Taylor Swift „Folklore: The Long Pond Studio Session” című filmjéről.

Hamarosan eljegyzés?

Az énekesnő nemcsak a karrierjében szárnyal. 2023 szeptembere óta egy párt alkot az amerikai focista Travis Kelce-szel, a média pedig máris a legszerethetőbb párosnak kiáltotta ki őket. Taylor és Travis az elmúlt hónapokban egyre több időt töltött együtt, és akkora a boldogság kettejük között, hogy a bennfentesek szerint hamarosan eljegyzésre is számítani lehet. 

Fotó és forrás: Disney+