Felrobbant az internet: videón, ahogy Vilmos herceg féktelenül táncol Taylor Swift koncertjén

2024. június 23.
A Taylor Swift-koncerten táncoló Vilmos hercegről kiszivárgott egy fergeteges videó.
Vilmos herceg Taylor Swift

Ahogy korábban már megírtuk, péntek este Vilmos herceg is ott tombolt Taylor Swift londoni koncertjén a két gyereke társaságában.

Taylor Swift péntek este a telt házas Wembley stadionban indította Eras turnéjának londoni szakaszát. A koncerten a rajongók mellett hírességek és politikusok is feltűntek a nézőtéren. A közel 90 000 rajongóból álló tömegben a 42. születésnapját ünneplő Vilmos herceg is feltűnt, aki két kisgyerekével – a tízéves György herceggel és a kilencéves Sarolta hercegnővel – táncolta végig az éjszakát. 

Egy kiszivárgott videónak köszönhetően most azt is tudjuk, hogy táncolás alatt nem holmi lötyögést kell érteni… Vilmos herceg úgy rázta Taylor Swift koncertjén, mintha senki nem látná. Mutatjuk is a fergeteges videót.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Peyton Mack (@glorifiedgossipgurl) által megosztott bejegyzés

Bár a felvétel kicsit messziről készült, jól látható rajta az első emeleten, kék zakóban és ingben bulizó Vilmos herceg. Most már tudjuk, honnan tanulja Lajos herceg a vicces mozdulatait.

Sokan nem tudják, de Vilmos hercegnek és Taylor Swiftnek közös múltja van – a  páros 2013-ban a Kensington-palota színpadán énekelte együtt a Livin’ On A Prayer című számot Jon Bon Jovival egy jótékonysági rendezvényen. Bár ez a fellépés több mint egy évtizede történt, úgy tűnik, a királyi család továbbra is elkötelezett rajongója Taylor Swiftnek.

 Ha pedig ez nem lett volna elég, Vilmos herceg és két kisgyereke még egy közös képet is tudott készíteni a popsztárral, amit aztán megosztottak a hivatalos Facebook-oldalukon.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

 

Nem sokkal később pedig maga Taylor Swift is kiposztolt egy fotót a királyi családdal és a párjával, Travis Kelce-szel: „Boldog születésnapot, barátom! A londoni show-k pompásan indulnak” – köszöntötte az énekesnő a 42. születésnapját ünneplő Vilmost.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés

Fotó: Getty Images