Biztató hírek érkeztek a demenciában szenvedő Bruce Willis állapotáról

2024. augusztus 24.
Biztató híreket közölt a demenciában szenvedő Bruce Willis lánya, Rumer Willis apja egészségügyi állapotáról egy szívmelengető fotó kíséretében.
demencia bruce willis

Újabb hírek érkeztek a demenciában szenvedő Bruce Willis állapotáról. Lánya, Rumer Willis Instagram-oldalán árulta el, hogyan viseli az édesapja az afáziával és a demenciával való küzdelmet. A Die Hard sztárjánál 2022-ben diagnosztizáltak afáziát. Willis pár hónappal később pedig bejelentette, hogy visszavonul a színészettől, a következő év februárjában pedig kiderült, hogy a beszédközpont sérülésével és memóriazavarral járó frontotemporális demenciát állapítottak meg nála.

A 69 éves Bruce Willis legidősebb lánya, a 35 éves Rumer lehetőséget adott a követőinek Instagramon, hogy egy kérdezz-felelek keretében bármit megtudakolhassanak tőle. Az egyikük le is csapott a lehetőségre, és az édesapja egészségügyi állapota felől érdeklődött. „Hogy van apukád? Szeretlek titeket, srácok” – írta egyikük. „Nagyszerűen van. Nagyon szeretem őt. Köszönöm” – válaszolta Rumer Willis pénteken.

Rumer egy kérdezz-felelekben válaszolt a rajongóinak

Rumer utoljára májusban adott hírt édesapja egészségi állapotáról a Today című műsorban. „Olyan jól van. Közvetlenül azelőtt találkozhattam vele, hogy New Yorkba jöttem” – mondta, majd a tavaly áprilisban született kislányáról kezdett áradozni. „Lou épp most kezdett egy kicsit járni, és odament hozzá, és ez olyan édes volt” – emlékezett vissza. „Annyira hálás vagyok Louért. Ő a legjobb dolog az életemben, és örökké hálás vagyok, hogy volt időm ebben a kapcsolatban arra, hogy ő is az életem része lehessen.”

Rumer azt is elárulta, hogy hat-hét gyereket szeretne, és határozottan nyitott arra, hogy akár egyedülálló anyaként is legyen még egy gyermeke.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images, Page Six