Bruce Willis lányát ritka betegséggel diagnosztizálták

2024. március 19.
Bruce Willis 30 éves lánya, Tallulah Willis apja demenciával való küzdelme közepette kapta meg a saját diagnózisát, amiről őszintén beszélt a közösségi médiában.
Bruce Willis lánya 30 évesen kapta meg autizmus diagnózisát.

Bruce Willis 30 éves lánya, Tallulah Willis az Instagramon osztotta meg, hogy autizmussal diagnosztizálták őt. A több mint 400.000 követővel rendelkező Tallulah Willis mintegy mellékesen számolt be autizmusáról: megosztott egy régi felvételt, melyen apját, Bruce Willist faggatják a vörös szőnyegen, miközben ő kislányként az ölében ülve folyamatosan a színész kopasz fejét simogatja és fülét vizsgálgatja. „Mondd el, hogy autista vagy, anélkül, hogy elmondanád, autista vagy” – írta a bájos felvétel mellé Tallulah Willis.

Bár a lány valószínűleg nem számított rá, a vallomás elsöprő lelkesedést és persze nagy kíváncsiságot is okozott követői körében. Rengetegen tettek fel kérdéseket Tallulah Willis diagnózisával kapcsolatban, ezek egy részére reagálva Bruce Willis lánya végül elmondta, hogy hivatalosan csak nemrégiben, tavaly nyáron kapta meg a diagnózisát, és eddig még sosem beszélt nyíltan a betegségéről.

Bátor kiállások

Rajongói szerint elképesztően nagy dolog, hogy miközben apja köztudottan demenciával küzd, Tallulah ilyen nyíltan és bátran vállalja a mai napig sok stigmával terhelt diagnózisát. Bruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya a kommentekre válaszolva azt is elárulta, hogy borzasztóan megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy autizmussal él. Tallulah Willis egyelőre még nem osztott meg többet állapotáról, de kedvesen megköszönte követőinek a támogatást. A nagy érdeklődés és támogatás után az sem kizárt, hogy a sztárpáros lánya a jövőben még többet beszél majd betegségéről, tovább küzdve ezzel az autizmussal élők elfogadásáért is.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images