Kiderült, mi lehet az oka Jennifer Lopez és Ben Affleck válásának

2024. augusztus 25.
Egy bennfentes árulta el, hogy mi állhat a sztárpár válásának hátterében.
jennifer lopez ben affleck válás

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, immáron második nekifutásra, két év házasság után válik Jennifer Lopez és Ben Affleck. Egy bennfentes most elárulta a People magazinnak, hogy mi állhat a szakítás hátterében. Az énekesnő éppen a második házassági évfordulójukon, augusztus 20-án nyújtotta be a válókeresetet.

A sztárpár kapcsolatát állítólag Ben Affleck kiszámíthatatlan, hirtelen és szélsőséges hangulatingadozása mérgezte meg. „Az az igazság, hogy nagy volt a szerelem, de sajnos az is kiderült, hogy Bennek hangulatingadozásai voltak, amit nem tudott eltitkolni a sajtó elől, bármennyire is próbálta” – mondja a forrás. „Látható volt az ingadozó viselkedése, az óriási hangulatingadozásai” – folytatja a forrás.

Jennifer Lopez és Ben Affleck próbáltak dolgozni a házasságukon, de a színész kiszámíthatatlan viselkedése megnehezítette a dolgukat. A  forrás szerint a válókeresetben végül április 26-át tüntették fel a szakítás dátumának. „Megpróbáltak felülkerekedni rajta, de a hangulatingadozások, a nagy csúcsok és mélypontok mindent megmérgeztek” – állítja a bennfentes, aki szerint a sztárpár nagyon szerette egymást.

Lopez és Affleck 2022. július 17-én házasodtak össze Las Vegasban. A 2000-es évek elején már egyszer együtt voltak, majd 2004-ben szakítottak először. A második nekifutásnál keményen dolgoztak azon, hogy működtetni tudják a kapcsolatukat, de most összetört az énekesnő szíve. De a válás után is a gyerekek a legfontosabbak, ahogy mindig is – fogalmazott a forrás.

Forrás: People, Fotó: Getty Images