Ben Affleck ritkán látott lánya pink tüsihajjal sokkol

2024. február 13.
Ben Affleck és 15 éves lánya, Seraphina közös apa-lánya napot tartottak, ahol a kamasz megvillantotta pinkre festett és szinte kopaszra vágott haját is.
ben-affleck

Míg Ben Affleck és Jennifer Garner legidősebb közös gyereke, a 18 éves Violet általában kiköpött édesanyja, a ritkábban látott Seraphina láthatólag inkább a saját feje után megy, ha stílusról van szó. A 15 éves Seraphinát és az 51 éves Ben Afflecket közös apa-lánya napjukon kapták lencsevégre a lesifotósok, amint Los Angelesben sétálgatnak. A programra velük tartott Jennifer Lopez gyereke, a szintén 15 éves Emme is, Ben Affleck mostohalánya.

A trió láthatóan békésen, jókedvűen beszélgetve sétálgatott a kellemes időben, a hétköznapi jelenetet mégis különlegessé tette Ben Affleck lányának új, meglehetősen szokatlan frizurája. Seraphina ugyanis pinkre festett, szinte kopaszra vágott tüsi hajjal jelent meg apja oldalán – ezzel még egy lépéssel tovább ment, ugyanis néhány hete még csak simán rövidre vágott frizurával lehetett látni. A képeket ITT lehet megnézni.

Ben Affleck apa-lánya szettben

Az extrém frizurához Seraphina egyszerű, kényelmes ruhákat viselt: halásznadrágban, bő pólóban, sportcipőben és laza kockás ingben volt. Ben Affleck szintén kényelmesnek tűnő sportcipőt és egy, a lányáéhoz nagyon hasonló kockás inget választott, ami csak aláhúzta az apa és lánya közötti hasonlóságot. Ben Afflecket egyébként viszonylag gyakran lehet látni együtt előző házasságából született gyerekeivel, Violettel, Seraphinával vagy Samuellel, és a családi programokon úgy tűnik, volt feleségével, Jennifer Garnerrel is kedélyes a viszony.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images