George Clooney igazi lovagként óvta feleségét

2024. augusztus 27.
George Clooney és Amal vacsorázni indultak az olaszországi Comói-tónál található étterembe és a friss fotók tanúsága szerint a színész igazi lovagként bánt a feleségével.
George Clooney és Amal Clooney Olaszországban randiztak

George Clooney és felesége, Amal a stílus és az elegancia mintaképei voltak hétfő este, amikor vacsorázni indultak az olaszországi Comói-tónál található Grand Hotel Tremezzo étterembe. A pár szerelmesebbnek tűnt, mint valaha, és egy baráti társasággal együtt sétáltak az elegáns étterembe.  

Míg a 63 éves George Clooney a bézs öltönyében szívdöglesztően festett, addig a 46 éves felesége, Amal Clooney egy csillogó fehér ruhába bújt, aminek köszönhetően minden bizonnyal ő volt az est sztárja.

Amal Clooney horgolt maxiruhája megmutatta az ügyvédnő tökéletes alakját, és a ruha gyönyörűen csillogott a holdfényben, valamint az utcai lámpák alatt. Amal barna tincsei lágy hullámokban omlottak a vállaira és egy pár ezüst fülbevalóval tette tökéletessé a megjelenését.

A friss képeken az is látható, amint George Clooney és a legénység nagyon óvatosan kisegítették a csónakból Amal Clooney-t a szárazföldre, nehogy véletlenül megcsússzon. A színész rendkívül szeretetteljesnek, büszkének és kifejezetten védelmezőnek tűnt Amal oldalán, miközben együtt sétáltak. ITT találod róluk a fotókat.

George Clooney és Amal Clooney feltehetően az otthonukból érkeztek vacsorázni, mivel van egy villájuk a Comói-tónál. Nagyon sokat jelent a párnak Olaszország, hiszen 2014-ben Velencében házasodtak össze. Három évvel később, 2017-ben születtek meg az ikreik, Alexander és Ella. 

Nemrég George Clooney Franciaországba is kiruccant, hogy részt vegyen egy közös fotózáson Brad Pitt-tel, ami a GQ magazin számára készült. A helyszín nem más volt, mint a correns-i Château Miraval, amiért még mindig folynak a jogi csaták Brad Pitt és Angelina Jolie között.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images