George Clooney sármos félistenként jelent meg a hófehér öltönyében

2024. május 14.
A 63 éves George Clooney sármosabb, mint valaha, és ezt a róla készült legfrissebb fotók is igazolják! Az Oscar-díjas színészt Olaszországban kapták lencsevégre, ahol éppen forgat.
George Clooney Netflix film

George Clooney valóságos félistennek tűnt a fehér öltönyében és napszemüvegében, miközben az idilli Argiano borvidékén forgatta az új filmjét, a Jay Kelly-t, ami a Netflixen lesz megtekinthető. (itt tudod megnézni a képeket)

A 63 éves hollywoodi szívtipró a készülő filmben Adam Sandlerrel szerepel, akivel még sosem dolgoztak együtt. George Clooney az egyik főszereplőt alakítja majd Noah Baumbach rendező új produkciójában. A legendás színész mellett a szereplőgárda tagja a Jurassic Park sztárja, Laura Dern, valamint Riley Keough, aki a Daisy Jones And The Six-ben játszott szerepéről ismert, valamint Billy Crudup, aki nemrégiben Jennifer Aniston mellett játszott a Morning Show-ban. Maga a film cselekménye még ismeretlen, de a Netflix annyit elárult, hogy „vicces és érzelmes felnőttekről” fog szólni, és 2025-ben kerül bemutatásra.

George Clooney öregnek érzi magát

Május 6-án töltötte be a filmcsillag a 63. életévét. Annak ellenére, hogy a forgatáson távol kellett lennie feleségétől, Amal Clooney-tól és 6 éves ikreitől, Ellától és Alexandertől, George Clooney mosolyogva ünnepelhette születésnapját. A születésnapost a készülő film szereplői és stábja egy születésnapi bulival is megörvendeztette. Sőt, a díjnyertes színész még kosárlabdázott is egyet az 57 éves Adam Sandlerrel.

George Clooney és felesége, Amal Clooney

George Clooney és felesége, Amal Clooney

„Nevettek és hülyéskedtek a forgatáson. Mindketten remek hangulatban voltak” – mondta egy forrás George Clooney-ról és Adam Sandlerről az ET online-nak. „George-ot mindig szórakoztatja a forgatás. Az olasz stáb néhány tagja már forgatott vele a múltban. Mindenki szereti.”

George Clooney a rajongókat is megörvendeztette, amikor egy kis szünetet tartott új filmjének olaszországi forgatása közben, hogy beszélgessen velük. A rajongók boldog születésnapot kívántak a sztárnak. George azt válaszolta, hogy „sono vecchio”, ami nagyjából annyit tesz „öreg vagyok”. A rajongókkal való találkozás rövid volt, mivel az Ocean’s Eleven sztárjának vissza kellett térnie a forgatáshoz.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images