Meglepő dolgot árultak el Hailey Bieber terhességével kapcsolatban

2024. augusztus 27.
Nemrég született meg Justin és Hailey Bieber kisfia, és egy bennfentes meglepő titkot árult el Hailey terhessége kapcsán.
Hailey Bieber terhességéről mesélt egy bennfentes

Justin Bieber augusztus 23-án jelentette be az Instagramon, hogy megszületett a kisfia. „Üdvözlünk itthon” – írta Justin a bejegyzés alá, és azt is elárulta, hogy fia a Jack Blues Bieber nevet kapta és még egy fotót is posztolt, amin a kisbaba lába látható. A modell és a 30 éves Justin Bieber májusban jelentették be, hogy babát várnak.

 „A terhesség olyasvalami volt, amit nagyon szerettek volna, és amiért imádkoztak. Amikor megtudták, hogy Hailey terhes, az volt Justin élete legboldogabb napja” – mondta egy bennfentes a People-nek.

A forrás hangsúlyozta, hogy a Grammy-győztes Justin Bieber és Hailey Bieber rendkívül boldogok voltak, hogy szülők lettek.

„A baba egy csoda. Imádni való és jól van. Hailey is jól van” – mondta a forrás a kisfiúval és Hailey Bieberrel kapcsolatban.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

Justin Bieber és Hailey Bieber nem árulták el a fiuk pontos születési dátumát, de a neve különleges jelentéssel bír a kanadai szupersztár számára.

A „JB” kezdőbetűi a Bieber-klán hagyományait tükrözik. Justin Bieber apja Jeremy Jack Bieber, és fiatalabb testvérei Jaxon és Jazmyn Bieber. Az szülők még nem erősítették meg, de sokak szerint a fiuk neve Justin apjának középső nevére utal.

A páros 2011-ben találkozott először, amikor Hailey apja, Stephen Baldwin bemutatta egymásnak Justin Biebert és Hailey-t az énekes Never Say Never című dokumentumfilmjének premierjén. Közel négyévnyi randevúzást követően pedig 2018-ban összeházasodtak.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images