Hailey Bieber lecserélte a több száz millió forintot érő jegygyűrűjét

2024. május 30.
Hailey és Justin Bieber nemrég jelentette be, hogy hamarosan bővül a családjuk, ráadásul az esküvői fogadalmukat is megújították. A rajongók észrevették, hogy a modellt vélhetően még a korábbinál is drágább jegygyűrűvel lepte meg az énekes.
Hailey Bieber lecserélte a több száz milliót érő jegygyűrűjét

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Hailey és Justin Bieber a hónap elején jelentette be a hatalmas örömhírt, miszerint gyermeket várnak. A páros ekkor egy közös fotózáson vett részt, ahol nemcsak gyermekük érkezését fedték fel, hanem arról is beszámoltak, hogy megújították házassági fogadalmukat. A bejelentés óta rengeteg találgatás látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Hailey Bieber vajon hányadik hónapban járhat. Egy bennfentes nem sokkal később elárulta, hogy a modell kicsivel több, mint hat hónapos terhes. 

Hailey és Justin Bieber Hawaiion mondták ki újra a boldogító igent, azóta pedig az egész világ árgus szemekkel figyeli minden lépésüket. A sasszemű rajongók azonban nemcsak Hailey gömbölyödő pocakjára, hanem új jegygyűrűjére is felfigyeltek. Justin néhány évvel ezelőtt egy 600 ezer dollárt, azaz több mint 215 millió forintot érő eljegyzési gyűrűvel lepte meg a modellt, azonban a fogadalmuk megújítása egy újabb és sokkal nagyobb gyűrűt is hozott magával. Hailey legújabb ékszerét a Tiffany készítette, amely passzol Justin Bieber jegygyűrűjéhez is. 

A nagy bejelentés óta Hailey Bieber előszeretettel posztol különböző bejegyzéseket az Instagram-oldalára és mutatja meg gömbölyödő pocakját. A szemfüles rajongók találgatása szerint a párosnak kislánya lesz. Ezt arra alapozzák, hogy a modellt az utóbbi időben szinte csak rózsaszín ruhákban lehet látni, de akadt olyan kommentelő is, aki már Hailey és Justin Bieber gyermekének nevét is megtippelte.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images