Hailey Bieber manikűrje hatalmas rózsaszín gyöngyökre hajaz

2024. április 11.
Látványos rózsaszín manikűrt villantott Hailey Bieber egy bulin. Az amerikai modell pink körmei inkább hasonlítottak méretes gyöngyökre, mint egy hétköznapi manikűrre.
rozsaszin-manikur

Hailey Bieber az utóbbi évekre valóságos divat- és szépségikonná nőtte ki magát. Különösen igaz ez manikűrök és körmök terén. Az amerikai modell ugyanis imádja minél gyakrabban újabb és újabb, gyönyörű szép manikűrökkel meglepni magát és környezetét, a mindig kifogástalan körmeinek pedig a manikűrinspirációt keresők és a sokmilliós rajongótábora is egyaránt örülhet.

A stílusát a legtöbbször az egyszerű, kifinomult elegancia jellemzi, gyakran szavaz nem túl bonyolult, mégis klasszikus, vagy ünnepi manikűrökre. Visszatérő kedvenc nála a rózsaszín köröm, de a hűvös, gyöngyházfényű köröm ugyancsak összeforrt Hailey nevével az utóbbi 1-2 évben. Emellett gyakran választ olyan neutrális körömszíneket is, mint a bézs, a fehér vagy a szürke, finom arany vagy ezüst csillogással vagy mintákkal.

A lágy pasztellszínek, a púderrózsaszín köröm is nagy sláger volt az utóbbi években nála, és ezúttal a 2023-24-ben sokat látott hideg, jeges hatású körömcunami után egy gyönyörű babarózsaszínt is villantott. Csodálatos kivitelezéssel, textúrával, amitől a körmei inkább formás gyöngyökhöz hasonlítottak, mint holmi hétköznapi körmökhöz.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

rhode skin (@rhode) által megosztott bejegyzés


A szépséges rózsaszín körmét ezúttal nem az ő, és nem is a manikűröse oldalán, hanem a modell szépségmárkája, a Rhode Beauty Insta-profilján láthatjátok. Hailey Bieber bőrápolómárkája ugyanis megosztott egy fotóválogatást a kedvenc márciusi pillanatairól, és a borítókép azonnal a gyöngyökre hajazó manikűrrel indított.

Szinte mázszerű, vastag, csillogó hatással, teljes rózsaszín pompájukban, tökéletesen passzolva a Bieber arcán és ajkán lévő sminkszínekkel. Ez persze jó eséllyel nem volt véletlen, tekintve, hogy Bieber és a Rhode hetek óta posztolnak a hamarosan megjelenő krémes pink pirosítóról. A könnyed, finom, rózsás árnyalat rózsaszín manikűrverzióban is tömör gyönyör. Tökéletes tavaszi inspiráció, ha rózsaszín körmöket szeretnénk.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images