Hailey Bieber: Nagyon szeretnék anya lenni, de rettegek

2023. május 15.
Hailey Bieber egy friss interjúban őszintén mesélt arról, milyen érzései vannak a gyerekvállalással kapcsolatban és hogy mi gátolja meg benne, hogy anya legyen.
Hailey Biebert teljesen összetörte a Selena Gomez-dráma

Elég sokan kíváncsiak rá, hogy mikor érkezik már Hailey Bieber és Justin Bieber első kisbabája, de az influenszer friss interjúja alapján nagyon úgy tűnik, hogy erre a gólyahírre egyelőre még várnunk kell. Hailey Bieber a The Sunday Timesnak nyílt meg a kérdésről, először csak annyival kommentálva a dolgot, hogy „folyamatosan a sírás kerülgeti” a téma miatt. Bieber ezután elmondta: „Nagyon szeretnék anya lenni, de rettegek. Az is elég nehéz, amikor a férjemről vagy a barátaimról pletykálnak az emberek, de azt el sem tudom képzelni, milyen lehet, amikor a gyerekedet szedik szét a nyilvánosságban.”

Hailey Bieber hozzátette, szerinte mindenki megpróbálja a tőle telhető legjobb módon felnevelni a gyerekeit, biztonságos és szeretettel teli környezetet teremtve nekik – de persze az ő életükben rengeteg olyan körülmény van, amit nem tudnak kontrollálni.

Az biztos, hogy Hailey Biebernek a közelmúltban bőven kijutott a nyilvánosság árnyoldalából: Bieber a Selena Gomezzel való „viszálya” miatt élt meg nehéz időszakot – a viszály azért idézőjeles, mert a botrányt nem a két sztár, hanem azok rajongótáborai robbantották ki. „Őszintén szólva 2023 eleje óta felnőtt életem legszomorúbb, legnehezebb pillanatait éltem át, és szellemileg és érzelmileg finoman szólva is törékeny voltam” – írta nemrégiben Hailey Bieber.

A botrány azután robbant ki, hogy az énekesnő rajongói azt gondolták, hogy Hailey és Kylie Jenner Justin Bieber volt barátnőjét ócsárolják egy azóta törölt TikTok-videóban, majd halálos fenyegetésekkel kezdték el bombázni a modellt.

Forrás: People, Fotó: Getty Images