A maffiafeleség-stílust Hailey Bieber így emelte újabb szintre

2024. február 10.
Csak idő kérdése volt, hogy Hailey Bieber is kipróbálja és saját ízlésére formálja a maffiafeleség-stílust. Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, látjuk még a modellt leopárdmintás ruhában és szőrmebundában.
Hailey Bieber maffiafeleség-stílus
  • Hailey Bieber sem bírta megállni, hogy ne próbálja ki, hogy áll neki a maffiafeleség-stílus.
  • Bár Justin Bieber nem egy Sebhelyesarcú-típus, Hailey Biebernek annál jobban áll a szőrme és arany, ami a maffiafeleség-stílus két legfőbb ismertetőjegye a leopárdminta mellett.
  • Mutatjuk, hogyan fest Hailey Bieber talpig maffiafeleség-stílusban!

Azt eddig is tudtuk, hogy Hailey Bieber imád kísérletezni a különböző stílusokkal, és ösztönösen a saját ízlésére formálja mindig azokat. Nem történt ez másképp a maffiafeleség-stílussal sem. 

Bár Justin Biebertől mi sem áll távolabb, mint a Keresztapa, Hailey Bieber annál inkább lubickol a maffiafeleség-stílus alapdarabjaiban.

Hailey Bieber lazán hozta a maffiafeleség-stílust

Bár Justin Bieber nem egy Sebhelyesarcú típus, Hailey Bieber hibátlanul saját képére formálta a maffiafeleség-stílust

Bár Justin Bieber nem egy Sebhelyesarcú-típus, Hailey Bieber hibátlanul saját képére formálta a maffiafeleség-stílust

Egy esti bulizáshoz öltözött Hailey Bieber maffiafeleség-stílusban. És nem csak a szőrmebundára gondolunk. Ennél sokkal mélyebbre ásott a modell a 2024-es tavasz legütősebb trendjébe.

Bár a haját szorosan hátrahúzta, mindkét oldalon hagyott egy-egy tincset az arca mellett. Az egész frizurát egy olyan Pamela Anderson inspirálta tupírozott stílusban készítette el, ami tökéletesen megfelel a maffiafeleség-stílus TikTokon is gyakran látott alapfrizurájának.

A jellegzetes Hailey Bieber-elemek a maffiafeleség-stíluson

Nem maradhattak persze el azok a stílusjegyek sem, maffiafeleség-stílus ide vagy oda, melyek Hailey Bieber sajátjai. A modellnek már-már védjegyévé vált a fényes bőr és a rózsás orca. És ellentétben a maffiafeleség-stílus erős sminkjével, Hailey Bieber szinte láthatatlan szemfestést viselt csupán. 

A rúzs viszont tökéletes maffiafeleség-stílusban készült: a modell kedvenc szájkontúrja a Nyx Professional Makeup Lip Linere, míg a rúzs a saját márkájának, a Rhode-nak Peptide Lip Tint-je Raspberry Jelly vagy Espresso árnyalatban. De azt sem zárjuk ki, hogy a kettő kombinációja!

Maffiafeleség-körmök Hailey Bieber-módra

Ugyan nem Carmela Soprano szögletes francia manikűrjét hozta Hailey Bieber, ám a szinte ott sem lévő, finom és áttetsző francia körme tökéletesen illeszkedik a maffiafeleség-stílusba

Kijelenthetjük, hogy Hailey Bieber jobban szeret a saját komfortzónájában mozogni a megjelenését illetően – friss és ragyogó bőr, minimális smink, fényes ajkak, telt hatás –, de ki nem?! Ugyanakkor az is tagadhatatlan, hogy nem fél kipróbálni valami újat. Mint például most a maffiafeleség-stílust.

Forrás: Allure, fotó: Instagram, Getty Images