Borbély Alexandra ikrei bölcsődések lettek, édes videót mutatott róluk apukájuk

2024. szeptember 04.
Nagy Ervin és Borbély Alexandra lányai bölcsődések lettek, szupercuki videón mutatta meg apukájuk, hogyan indulnak el reggel, kis hátizsákjukkal a napsütésben.
Nagy Ervin És Borbély Alexandra lányai bölcsődések lettek

Nagy Ervin és Borbély Alexandra boldog és büszke szülei tündéri ikerlányaiknak, akikről szerencsére időről-időre meg is mutatnak néhány újabb fotót vagy éppen videót a közösségi oldalaikon. Tavasszal például abba kaptunk betekintést, hogyan találkoznak életükben először lovakkal a kicsik, míg korábban azt is láthattuk, hogyan bújnak apukájuk ölelésébe vagy hogyan lopakodnak a karácsonyfa körül.

Most fontos állomáshoz érkeztek az ikrek, megkezdték ugyanis a bölcsődét, ahol a jelek szerint kiválóan érezhetik magukat, mert a bölcsibe indulás második napja igazán vidáman és jókedvűen kezdődött, legalábbis Nagy Ervin legújabb, 24 órán át elérhető Instagram-története alapján.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra lányai második napjukat kezdték ma a bölcsiben

Nagy Ervin és Borbély Alexandra lányai második napjukat kezdték ma a bölcsiben

„Ahhoz képest, hogy apáink generációja a babakocsit sem volt hajlandó tologatni, mi teljesen máshol tartunk. A férfiak kezdték felfogni, hogy hatalmas felelősségük van abban, hogy a gyerekük később hogyan boldogul a világban, és ez mostanra nemcsak az úri flaszterértelmiség hóbortja. A lassú példamutatás a társadalom minden rétegében hat. És ez jó!” – nyilatkozta korábban a színész, aki maga is aktívan vesz részt gyermekei mindennapjaiban, most például ő kísérte el útjukon a lányokat.

Fotó: Instagram