Micsoda reggel: Nagy Ervin édesen ölelte magához az ikreket ébredés után

2024. február 23.
Nagy Ervin egy Instagramra feltöltött családi fotóval mutatta meg, hogyan indulnak náluk a reggelek. Az ikrek édesen bújtak apukájuk ölelésébe.
nagy-ervin-borbély-alexandra

Szerencsére Borbély Alexandra és Nagy Ervin időről-időre csepegtetnek néhány cuki fotót és videót ikerbabáikról: volt már, hogy Nagy Ervin Elzával pózolt egy édes apa-lánya fotón, a tavalyi évben pedig a lányokat címlapon is megmutatták. A hétköznapokban azonban még mindig ritka, hogy Franciska és Elza arcát is felfedjék. A gondos szülők ezzel is próbálják védeni a gyerekeiket a túlzott nyilvánosságtól.

Ezúttal a büszke édesapa, Nagy Ervin posztolt ki az Instagram-oldalára egy igazán szívmelengető fényképet. A szinte idilli fotón azt láthatjuk, ahogy a még ágyban fekvő színész mellé édesen odabújnak az ikerlányai. A tökéletesen megörökített családi pillanat mellé Nagy Ervin mindössze ennyit írt: „Torinói reggelek”.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nagy Ervin (@nagy_ervin_hivatalos) által megosztott bejegyzés


Alexandra és Ervin tegnap jelentkezett be Instagramon Torinóból, tehát sejthető, hogy a család egy minivakációra ruccant ki Olaszországba. Az ország bizonyára nem idegen már a számukra: ahogy arról mi is beszámoltunk, a sztárpár tavaly nyáron egy nagyobb társasággal, többek között Péterfy Gergellyel és Péterfy-Novák Évával együtt indult olaszországi nyaralásra. Az ikrek, Elza és Franciska természetesen akkor is velük tartottak, és láthatólag nagyon is élvezték az olaszos dolce vita életérzést.

A páros a második házassági évfordulójukat is Olaszországban ünnepelte tavaly, ahonnan a színésznő egy kollázzsal, Nagy Ervin pedig az egyik esküvőjükön készült képpel emlékezett meg a nagy napról. Borbély Alexandra 2022 júniusában jelentette be, hogy várandós, azóta pedig már meg is ünnepelték a lányok első születésnapját.

Fotó: Getty Images