Ezen a káprázatos helyen tölti nyaralását Ördög Nóra és családja

2024. szeptember 04.
Ördög Nóra és Nánási Pál előszeretettel utaznak bárhol a világban, a csodálatos helyeket pedig igyekeznek megmutatni gyermekeiknek is. A műsorvezető néhány órával ezelőtt egy csodás helyről jelentkezett be.
Ördög Nóra ezen a helyen pózolt

Nem titok, hogy a TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra és férje Nánási Pál imádnak utazni, így gyakran jelentkeznek be szebbnél szebb országokból és egzotikus helyekről. A kirándulásokra természetesen Ördög Nórát és Nánási Pált gyermekeik is gyakran elkísérik, amelynek pillanatait meg is szokták örökíteni. 

Nemrég például Ördög Nóra és férje a bajorországi Bad Göggingben egy stégen pihentek és szerelmesen összebújva, a napszemüvegen keresztül kémlelik az eget. Ezúttal a házaspár nem Bajorországban, hanem a Maldív-szigeteken töltik a családi vakációjukat, amelyről közös Instagram-oldalukon meg is osztottak egy fotót. 

A képen Ördög Nóra nemcsak egy káprázatos fürdőruhában, de egy káprázatos helyen is pózol. A műsorvezető a part mentén kialakított medence szélén élvezte a csodálatos kilátást. 

Amellett, hogy sikeres televíziós személyiség, Ördög Nóra férjével, Nánási Pállal és gyerekeivel, Micivel és Vencivel együtt egy nagyon sikeres YouTube-karriert is magáénak tudhat. A család Nánásiék nevű csatornája, amely utazásaikat mutatja be, 168 ezer követőt tudhat magáénak. Az első videójuk 5 évvel ezelőtt készült az Ázsia Expressz forgatásán és azóta számos új kalandra kísérhettük már el Ördög Nórát és családját. 

Forrás: Instagram Fotó: Centrál-archívum