Reese Witherspoon új kapcsolata egyre erősebb – az új párjával és a fiával kapták lencsevégre

2024. szeptember 04.
Egy hónappal ezelőtt törtek ki a pletykák azzal kapcsolatban, miszerint Reese Witherspoonra ismét rátalált a szerelem. A színésznőt új párja és fia társaságában kapták lencsevégre.
Reese Witherspoon új kapcsolata egyre erősebb lehet

Néhány hónappal ezelőtt merült fel, hogy talán az Oscar-, és Golden Globe-díjas színésznőre, Reese Witherspoonra ismét rátalált a szerelem. A 48 éves színésznőt akkor az 56 éves pénzügyi szakember, Oliver Haarmann társaságában látták. A randit megelőzően Reese Witherspoon és a német származású Haarmann egy helikopterből léptek ki együtt. Egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés a színésznő képviselőitől az új párkapcsolatot illetően, azonban az biztos, hogy egyre többet látják őket, ráadásul nagyon jókedvűnek tűnnek egymás mellett. 

Reese Witherspoon ezúttal ismét bebizonyította, hogy kapcsolata Haarmann-nal egyre csak erősödik. Az amerikai színésznő nagyon boldognak tűnt, miközben fiával, a 11 éves Tennesseevel és új párjával volt. Mi tagadás, ha Reese már a gyermekét is bemutatta a szakembernek, akkor feltételezhető, hogy komoly a dolog. Reese az alkalomra talpig fehérben érkezett, az összeállítását pedig egy csíkos kardigánnal, illetve egy magas sarkú cipővel kombinálta. 

A színésznő új románcáról szóló hírek kicsivel több, mint egy évvel azután jelentek meg, hogy Reese Witherspoon bejelentette válását magyar származású férjétől, Jim Toth producertől. Akkoriban szinte az egész világot sokkolta a hír, hiszen a páros 12 éves házassága alatt megingathatatlanul erősnek tűnt.

Belsős információk szerint a szakítás nagyon megviselte Reese Witherspoont. A válás hátterében állítólag az állhatott, hogy míg a színésznő iszonyat mennyiségű munkaprojekttel foglalkozik producerként és színésznőként is, addig Jim Toth jobban preferálja a nyugodt életet.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images