Közös smink nélküli képen ragyog Jennifer Aniston és Reese Witherspoon

2024. július 09.
A két színésznő közös fotóval bizonyítja, hogy smink nélkül is gyönyörűek.
Közös smink nélküli képen ragyog Jennifer Aniston és Reese Witherspoon

Aki szép, az smink nélkül is szép. Ezt bizonyítja most a két színésznő fotója is. Az ötvenöt éves Jennifer Aniston és a negyvennyolc éves Reese Witherspoon természetes arccal fotózkodtak a minap! A két világsztár ugyanis egy smink nélküli képpel jelentette be, hogy megkezdődött a Morning Show 4. évadának forgatása.

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon akár húsz évet is letagadhatnának, annyira fiatalnak tűnnek legújabb közös képükön. A két barátnőn még ráncok is alig vannak, bár kétségtelen, hogy minden pénzük megvan a drága kozmetikai kezelésekre, amivel elejét vehetik bőrük öregedésének.

„Kezdődjék a @themorningshow 4. évadának forgatása, itt jövünk!” – írta Aniston két piros szív társaságában.

A hírek szerint egy kicsit változott a műsor szereposztása, ugyanis Julianna Margulies nem tér vissza a Morning Show-ba, Jeremy Irons viszont állítólag bekerült a szereposztásba.

Aniston és Witherspoon régi barátnők, állítólag olyanok egymásnak, mintha testvérek lennének. „Igazán érdekes kapcsolatunk van. Olyan, mintha egy család lennénk” – mondta Aniston korábban egy panelbeszélgetésen. A két színésznő kapcsolata 2000-ben kezdett szorosabbra szövődni. A megismerkedésük is nagyon kedves történet, ugyanis az akkoriban még feltörekvő, huszonhárom éves Witherspoon alakította Rachel Green kishúgát, Jillt a Jóbarátokban, amelynek a forgatásán  – fun fact – már a kislányát, Avát szoptatta.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images