6 lakberendezési ötlet, amit Reese Witherspoon zsályaszínű konyhájából érdemes ellesnünk

2024. április 29.
Reese Witherspoon a lakberendezésben sem tud hibázni. Egyik legutóbbi Instagram-posztjában bepillantást engedett zsályaszínű konyhájába. Van mit ellesnünk tőle, ami a részleteket illeti!
Reese Witherspoon konyha
  • Nashville-i birtokának konyháját mutatta Reese Witherspoon.
  • Semmi flancolás, viszont nagyon kifinomult részletek jellemzik Witherspoon lakberendezési ízlését.
  • A zsálya színű konyhából nagyon sok ötletet elleshetünk a saját otthonunk dekorálásához.

Pont olyan csodálatos Reese Witherspoon otthonának berendezése, mint ő maga. Roppant kifinomult ízléssel dekorálta nashville-i birtokának konyháját a színésznő. A zsályaszínű konyhát mutatta meg Instagram oldalán Witherspoon, amiből számos részletet elleshetünk.

Kifejezetten örülünk, hogy egy híresség végre az otthonosságra törekszik a lakberendezésben, és nem steril acélfelületeket tervez a konyhájába

A zsályaszínű konyhabútor fogantyúitól a tányérokig, mutatjuk, mit érdemes ellesnünk Reese Witherspoon konyhájából!

Mit használjunk fel Reese Witherspoon konyhájából lakberendezéshez?

1. Kezdjük a konyhabútorral

Reese Witherspoon konyhájának központi eleme a zsályaszínű konyhabútor. Ez az árnyalat a már jól bevált hagyományos betonszürke vidámabb és élénkebb párja, ami azonnal élettelibb hatást kelt.

2. A konyhaszekrény hátsó fala

A színésznő ugyanazt a zsályaszínt választotta a konyhaszekrény hátsó falának is, mint amilyen maga a bútor. Ez egyensúlyban tartja az összhatást és szép átvezetést ad a szemünknek a pult lapjára.

3. Bronzszínű fogantyúk

A szokásos konyhaszekrény-fogantyúk helyett válasszunk bronzszínűt inkább. Ezek remekül mutatnak a zsályával, és rögtön más látványvilágot adnak az egész konyhánknak.

@reesewitherspoon

New year, new routines 🧼 #FairPlayPartner #DawnPartner Download the Home Eq[uity] Curriculum at the link in bio to help empower our kids to share the mental load at home and CloseTheChoreGap. Thanks to @fairplaylife, Swiffer and Dawn for making this curriculum available for free to all teachers and parents. #HomeEquity

♬ original sound – Reese Witherspoon

4. Réz kiegészítők

Az éles szeműek valószínűleg rögtön kiszúrják Reese Witherspoon konyhájában a réz teafőzőt. Ez nem csak lakásdekorációként mutat csodásan, de hasznos is.

5. Vissza az alapokhoz

Reese Witherspoon konyhájára a kiegyensúlyozott a legjobb kifejezés. A zsálya bútor fekete pulttal nem forradalmi lakberendezési ötlet. De ha hozzávesszük az apró részleteket – a texturált hátlaptól a bronz fogantyúkig –, máris sokkal szofisztikáltabb a látványvilág.

6. Használható edények

Tudjuk, hogy Reese Witherspoon szereti vendégül látni a barátait. Nem csoda, hogy annyi tányér sorakozik a konyhaszekrényében! A színésznő ebben is lényegre törő: az egyszerű fehér edénykészlet különböző méretű darabjai sorakoznak a polcokon. Ez szintén a letisztultságot és harmóniát erősíti a konyhájában.

Forrás: Apartment Therapy, fotó: Getty Images