Salma Hayek bikiniben ragyogott 58. születésnapján

2024. szeptember 04.
Salma Hayek bikiniben mutatta meg, hogy elképesztő formában van. A színésznő csodásan mutat a képeken és boldogan élvezi az ünneplést.
Salma Hayek bikiniben

Salma Hayek bikiniben bizonyította be, hogy jóval túl az ötvenen is bombaformában van, a bikiniszezon pedig még cseppet sem ért véget. A világsztár az 58. születésnapját ünnepelte meg egy igazán stílusos fotósorozattal, amelyen néhány legfrissebb bikinipillanatát osztotta meg. A képek egy jacht fedélzetén készültek, melyen Salma Hayek az óceán hullámai között pózol. Természetesen lenyűgözően.

Salma Hayek bikiniben ünnepelt és mesésen fest

Salma Hayek bikiniben ünnepelt és mesésen fest

Az első képen egy retró stílusú, csíkos, mélyen dekoltált egyrészes fürdőruhát visel, melyet szalmakalappal, napszemüveggel és nagy arany fülbevalókkal tett teljessé, egy következő fotón pedig vérnarancsszínű, mintás bikini és áttetsző kendő kombinációja lett a szett, melyben folytatta az ünneplést.

A sorozat további részeiben is stílusosan ragyog a színésznő: többek közt egy virágos, lila kétrészes, egy fodros és áttetsző ruha, valamint egy fekete bikini is feltűnik rajtuk, a sztár pedig a poszt mellé ezt írta: „Szülinapi bikinis fotóáradat, boldog 58. születésnapot nekem! P.S.: egyik sem nosztalgikus visszatekintés.”

Salma Hayek bikiniben rendszeresen jelenik meg az Instagramon közzétett fotókon, ahol közel 29 millió követője figyeli minden lépését. 2021-ben az Entertainment Tonightnak elárulta, hogy miért nem hagy fel ezzel a szokással. „Felszabadító érzés. Sokat kellett fogynom és edzenem, hogy újra beleférjek a bikinibe, és örömmel készítek róla sok fényképet – nincs mit szégyellnem” – nyilatkozta akkor. Mi pedig teljesen egyetértünk vele.

Forrás: Harpersbazaar, Fotó: GettyImages