Salma Hayek csillogó estélyiben bűvölt el mindenkit a Velencei Biennálén

2024. április 18.
Salma Hayek ismét hozta a formáját: a színésznő csillogó tengerkék estélyiben ragyogott férje, apósa és mostohalánya oldalán Velencében.
Salma Hayek csillogó estélyiben bűvölt el mindenkit a Velencei Biennálén

Salma Hayek szerda este a 60. velencei biennálén járt, ahol csillogó tengerkék estélyiben ragyogott túl mindenkit a környezetében. Az 57 éves színésznő férjével, Francois-Henri Pinault-val, apósával és mostohalányával, Mathilde-dal járt a vizek városában, és ismét bebizonyította, hogy páratlan a stílusérzéke.

Az Alkonyattól pirkadatig sztárja szenzációsan nézett ki, tengerkék, csillogó estélyi ruhája pedig gondoskodott arról, hogy minden tekintet rászegeződjön. Salma Hayek rendkívül büszke kidolgozott alakjára és testi adottságaira, és természetesen ehhez illően mindig kiemeli az öltözékével azokat a részeket, amiket leginkább szeret magán. Velencében viselt ruhájában szép dekoltázsát hangsúlyozta a szinte földig érő, csillogó estélyiben.

Salma Hayek mostohalánya, apósa és férje társaságában

Az eseményen apósa, Francois, mostohalánya, Mathilde és férje, François-Henri Pinault társaságában jelent meg az eseményen. Akárcsak Salma Hayek, Mathilde is csillogó földig érő, pánt nélküli ruhában nyűgözött le minden jelenlévőt, csak ő a kék helyett inkább az ezüst színre szavazott. Szőke tincseit lófarokba kötötte és ezüst lógós fülbevalókkal egészítette ki megjelenését, miközben Salma mellett pózolt.

Salma Hayek és férje 2009-ben házasodtak össze Párizsban, két évvel azután, hogy megszületett a most 16 éves Valentina. Még ebben az évben megújították a fogadalmukat Velencében, így minden bizonnyal kedves emlékeket idéz fel bennük, amikor a festői olasz városba látogatnak.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images