Hugh Jackman izmai leigázták az internetet – félmeztelen fotót mutatott a színész

2024. szeptember 05.
Hugh Jackman félmeztelen fotón pózolva mutatta meg elképesztő izomzatát. A színész keményen megdolgozott kidolgozott testéért, kollégái is őszinte elismeréssel beszélnek elhivatottságáról és teljesítményéről.
Hugh Jackman félmeztelen izmos

Hugh Jackman, a sármos ausztrál színész újra bebizonyította, hogy 55 évesen is képes elkápráztatni a világot alakjával: félmeztelen szelfit osztott meg Instagramon, büszkén mutatva meg elképesztő izomzatát, amelyet a „Deadpool & Wolverine” című filmre való felkészülés során ért el. A képhez egyszerűen csak ennyit írt: „Hálás vagyok.”

Hugh Jackman már korábban is beszélt arról, milyen nehézségekkel nézett szembe, amikor újra visszatért Wolverine szerepéhez a Marvel-filmben, amelyet 2024 júliusában mutattak be. A színész utoljára 2017-ben öltötte magára a karakter jelmezét.

„Nagyon élveztem a visszatérést. A testem eleinte kissé fájt, de nagyon örültem, hogy még mindig reagál az edzésekre. A legnehezebb része az egésznek azonban mindig az étkezés” – mesélte Hugh Jackman. Mivel eredendően vékony testalkatú, mindig kihívást jelent számára a megfelelő izomtömeg felszedése. „Nagyon sokat kell ennem, és ez a része néha az agyamra megy” – foglalta össze.

Ryan Reynolds, a film egyik társszereplője korábban szintén lenyűgözve beszélt Jackman fizikai állapotáról: „Nem hittem el, milyen elképesztő formában volt Hugh. És bár öt-hat étkezés naponta nem hangzik rosszul, azért ez nem az a fajta étel, amit igazán élveznél” – tette hozzá. Rob Delaney, egy másik kolléga szintén ódákat zengett a színész elhivatottságáról, különösen a napi rendszeres fekvőtámaszok sorozatáról. „Láttam, hogy egy nap alatt 800 tökéletesen kivitelezett fekvőtámaszt csinált. Ha egy busz esne rád, nem kellene aggódnod, mert Hugh simán felemelné” – kommentálta viccesen a benyomását.

Fotó: Getty Images Forrás: People