A szülinapos Hugh Jackman még mindig imádja a feleségét

2022. október 13.
Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness egy meghitt sétával indította a reggelt a színész születésnapján.

Hugh Jackman tegnap ünnepelte az 54. születésnapját, és a nagy napot meglepően visszafogottan ünnepelte. Rongyrázó bulizás helyett a lesifotósok az utcán kapták lencsevégre a színészt, amint a feleségével meghitten sétálgat. Jackman kedvesen átkarolta Deborra-Lee Furnesst, miközben rendkívül szeretetteljesen nézett rá. (A párosról készült fotókat itt tudod megnézni.)

Deborra-Lee-Furness-Hugh-Jackman

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 1996-ban házasodtak össze, ami azt jelenti, hogy már 26 éve tartanak ki egymás mellett jóban és rosszban. De hiába a több mint negyed évszázad, nincs még egy házasság Hollywoodban, amit annyi rosszindulatú pletyka tarkítana, mint az övékét.

A mai napig gyakran előjön velük kapcsolatban az az összeesküvés-elmélet, miszerint Jackman kizárólag azért van együtt a nála 12 évvel idősebb feleségével, hogy ezzel a kamu kapcsolattal fedje el homoszexualitását. Hiszen mi másért is akarna egy férfi egy idősebb nőt elvenni… Néhány éve Deborra Lee-Furness így reagált a férje szexualitásával kapcsolatos pletykákra: „Olyan sok éve meleg már – mondta nevetve a színésznő egy interjú során. – Én is meleg voltam az emberek szerint, és megdöbbentek, amikor kiderült, hogy férjhez mentem.” Lee-Furness szerint sértő, hogy a férjét melegnek gondolják, már csak azért is, mert fordított esetben, mint mondta, Elton John is kiakadna rajta, ha őt leheteróznák.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images

Olvass tovább!