Szenvedélyes csókot váltott Lady Gaga és vőlegénye a Velencei Filmfesztiválon

2024. szeptember 05.
Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka látott napvilágot Lady Gaga eljegyzésével kapcsolatban, azonban az énekesnő láthatóan boldogabb, mint valaha. Ezúttal a Velencei Filmfesztiválon mutatta meg vőlegényét.
Szenvedélyes csókot váltott Lady Gaga és vőlegénye a Velencei Filmfesztiválon

Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka keringett az Oscar-díjas énekesnőről, Lady Gagáról. A pletykaözön azzal kezdődött, hogy június elején Gaga részt vett a nővére próbavacsoráján, amelyen egy testhezálló ruhát viselt. A testhezálló ruha látványa azt a benyomást keltette a rajongókban, hogy Lady Gaga az első gyermekével várandós. Áprilisban pedig egy gyémántgyűrűnek köszönhetően felmerült, hogy Lady Gagát eljegyezték, később pedig kiderült, hogy ezek a hírek nem is voltak annyira alaptalanok. 

Lady Gaga ugyanis a párizsi olimpián a vőlegényeként mutatta be párját a francia miniszterelnöknek, Gabriel Attalnak. Az énekesnő ezúttal a nagyközönségnek mutatta meg vőlegényét, Michael Polanskyt, ugyanis a páros a Velencei Filmfesztiválon vörös szőnyegén vonult végig. Lady Gaga új filmjének, a Joker: Folie à Deux bemutatója miatt érkezett Olaszországba. 

A Harley Quinnt alakító énekesnő az eseményhez egy fekete fodros ruhát viselt, amelynek felső részét bársonyhatású, illetve fűzőkkel ellátott elemekkel díszítették. Gaga a gyönyörű összeállítást egy igazán különleges, csipkéből készült fejdísszel koronázta meg. Megjelenését hatalmas gyémánt fülbevalók és a piros rúzs tette teljessé. Lady Gaga az eseményen még a 8 karátos gyémántgyűrűjét is megvillantotta. 

Lady Gaga és vőlegénye Michael Polansky

Lady Gaga és vőlegénye, Michael Polansky

Lady Gaga és vőlegénye, Michael láthatóan nagyon szeretik egymást, hiszen a vörös szőnyegen ragyogó tekintettel néztek egymásra, a meghitt pillanatot pedig még egy csók is követte. 

Michael Polansky és Lady Gaga 2020 óta vannak együtt. A férfi a Parker Alapítvány társalkotója és ügyvezető igazgatója. A 2015-ben indult jótékonysági szervezet a tudományokat, a globális közegészségügyet, a civil szerepvállalást és a művészeteket támogatja. Továbbá Michael Polansky a San Franciscó-i Parker Institut for Cancer Immunotherapy rákkezeléseket kutató és támogató intézetben is közreműködik.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images