Kicsoda Lady Gaga új párja, Michael Polansky?

2020. február 06.
A Super Bowlon látták először együtt Lady Gagát és Michael Polansky üzletembert, az énekesnő pedig rövidre zárta a találgatásokat kapcsolati státuszát illetően, és az Instagramon is hivatalossá tette a románcot.

Hol máshol jelentené be valaki 2020-ban hivatalosan, hogy együtt van párjával, mint az Instagramon?! Így tett Lady Gaga is, és a Super Bowlon szárnyra kapott találgatásokat rövidre zárva romantikus fotót posztolt új párjával, Michael Polansky üzletemberrel.

Először szilveszter éjszakáján látták csókolózni Lady Gagát egy ismeretlen férfival, azóta tartotta lázban az rajongókat, vajon ki lehet az énekesnő új párja. A Super Bowlon viszont már egyértelmű volt, hogy együtt vannak. A pár a hírek szerint karácsony előtt kezdett randevúzni, és Lady Gaga megőrül új párjáért.

Michael Polansky a Parker Foundation vezetője. Ezt az alapítványt Sean Parkerrel, a Napster és a Facebook társalapítójával közösen hozta létre 2015-ben a tudomány, globális egészségügy, civil mozgalmak és művészetek támogatására. Emellett a San Franciscó-i Parker Institut for Cancer Immunotherapy rákkezeléseket kutató és támogató intézetben is közreműködik. Polansky a Harvard Egyetemen szerzett diplomát matematika és informatikai tudományok területén 2006-ban.

Lady Gaga ősszel szakított hangmérnökével, Dan Hortonnal, akivel nem sokkal azután kezdett viszonyt, hogy szétmentek vőlegényével Christian Carinóval. A 33 éves énekesnő 2019 októberében még egyedülálló nőnek nevezte magát, ám úgy tűnik, Lady Gaga végre újra megtalálta az igaz szerelmet, pont időben, még Valentin-nap előtt. 

Forrás: People, Harper’s Bazaar
Fotó: Getty Images