36 év után újra együtt pózolt Kevin Costner és Susan Sarandon

2024. szeptember 06.
Kevin Costner és Susan Sarandon 36 év után újra összeállt egy fotó erejéig csütörtökön, amikor részt vettek a Better World Fund gáláján Velencében.
Kevin Costner és Susan Sarandon újra együtt pózolt

Két hollywoodi nagyágyú is összefutott a Velencében, és rögtön be is vállaltak egy közös fotót. A 69 éves Kevin Costner szeretetteljesen átkarolta a 77 éves Susan Sarandont.

Kevin Costner a Velencei Filmfesztiválon a legújabb filmjének következő fejezetét promotálta és rendkívül fess volt a fekete öltönyében és fehér ingében, amihez fényes lakkcipőt párosított.

Susan Sarandon a gálán egy mélyen dekoltált fekete jumpsuitot viselt, aminek még drámaibb hatást kölcsönzött egy vastag derékövvel és egy méretes, de igen látványos nyaklánccal. Merész vörös rúzzsal emelte ki ajkait, sötét szemceruzával a szemeit, haja pedig enyhe hullámokban omlott a vállára.

36 év után újra együtt pózolt Kevin Costner és Susan Sarandon

36 év után újra együtt pózolt Kevin Costner és Susan Sarandon

Kevin Costner és Susan Sarandon – akik mindketten a gála díszvendégei voltak – egy szerelmespárt alakítottak a Baseball bikák című romantikus filmben még 1988-ban.

Manapság Kevin Costnert már kevésbé a romantika és sokkal inkább a vadnyugat köti le. A Horizont: Egy amerikai eposz-filmjei második fejezetének premierjére érkezett Velencébe, aminek vetítésére szombaton kerül sor. Maga Kevin Costner az epikus western rendezője, producere és társírója, aki a filmben Sienna Miller, Sam Worthington és Jena Malone mellett is szerepel.

Ez a második része a Kevin Costner által tervezett négy filmnek, amelyek az amerikai nyugat felfedezését célozzák, miután júniusban bemutatták az első fejezetet. Az első film nem nyerte el a kritikusok tetszését, a pénztáraknál sem robbantott, így a 2. fejezet bemutatása a mozikban elég bizonytalan.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images