Ez a hollywoodi sztár volt Diana hercegnő titkos szerelme

2024. június 20.
Hosszú évek óta nincs közöttünk Diana hercegnő, ám a mai napig derülnek ki róla titkok. Ezúttal Vilmos herceg volt az, aki meglepő dolgot árult el édesanyjáról, aki fülig bele volt zúgva egy Oscar-díjas színészbe.
Ez a hollywoodi sztár volt Diana hercegnő titkos szerelme

Nők milliói rajonganak Kevin Costnerért, aki olyan nagy sikerű filmek sztárja, mint a Farkasokkal táncoló és a Több mint testőr. Ami az utóbbit illeti, korábban felmerült, hogy folytatást kap, amiben maga Diana hercegnő is szerepelt volna, ám az álomprojekt végül nem valósult meg.

A színész legutóbb a People-nek adott interjút, aminek részletei azóta futótűzként terjednek az interneten. „Véletlenül Angliában tartózkodtam, és azt az üzenetet kaptam, hogy a herceg szívesen beszélne velem” – meséli Kevin Costner, aki azt hitte, hogy minden bizonnyal a Több mint testőr folytatásáról lesz szó.

Kevin Costner volt Diana hercegnő titkos szerelme

Kevin Costner volt Diana hercegnő titkos szerelme

Diana hercegnő rajongott Kevin Costnerért

„Körülbelül 15 évvel később… nagyon édes beszélgetésben volt részem Vilmos herceggel” – mondta Kevin Costner. A Yellowstone színésze így emlékszik vissza a találkozásra: „Kezet fogtunk, és az első dolog, ami elhagyta a száját, az volt: »Tudod, anyám rajongott érted.« Ez a kijelentés pedig magát a filmcsillagot is meglepte.

Kevin Costner és Vilmos herceg és fél órát beszélgetett, ám a színész azt mondta, hogy soha nem fogja elmondani, miről beszéltek. Annyit viszont elárult, hogy „Nagyon édes dolog volt. Csak beszélgettünk, és úgy váltunk el egymástól, hogy soha nem lettünk levelezőtársak. De nagyon szép emlékeim vannak arról a napról, és amikről beszéltünk” – folytatta az Oscar-díjas színész.

@marieclairehun

Diana ízig-vérig hercegnő volt. A hivatalos eseményektől kezdve az egyszerű hétköznapokon át mindig ragyogó volt a megjelenése.👑 A marieclaire.hu-n megtalálod legszebb ruháit, amikor leginkább úgy festett, mint egy mesebeli hercegnő. #princessdiana #royalfamily #divat #fashion

♬ The Champion – Lux-Inspira

A királyi családban már másnak is volt szerencséje közelebbről megismerkedni Kevin Costnerrel. Ott van például Sarah Ferguson, yorki hercegné, aki bemutatta a filmsztárnak Diana hercegnőt. Továbbá Harry herceg és Meghan Markle is találkozott vele tavaly szeptemberben, amikor részt vettek egy sztárokkal teli jótékonysági rendezvényén, ahol a színész is jelen volt.

Forrás: Pagesix, Fotó: Getty Images