Susan Sarandon lányán köszörülik a nyelvüket a netezők esküvői dekoltázsa miatt

2024. július 03.
Susan Sarandon lánya, Eva Amurri kicsapta a biztosítékot néhány internetes kommentelőnél. Illetve nem is Eva, hanem a menyasszonyi ruhája botránkoztatta meg a netezőket.
Susan Sarandon lánya

Susan Sarandon egyetlen lánya, a 39 éves Eva Amurri férjhez ment. Az esküvő megtörténte nem érhette meglepetésként a párhoz közel állókat, hiszen jelenleg is éppen együtt nevelik három közös gyermeküket. 

Az esküvőről Susan Sarandon lánya több képet is megosztott az Instagramján, elmesélve azt, hogy „mennyire különleges volt ez a nap, tele szeretettel és hihetetlenül jó energiákkal”. De a dolgok pozitív oldalának hangsúlyozása mellett megszólította a fanyalgókat is.

Merthogy nem kevesen voltak, akik Susan Sarandon lányának esküvői fotói láttán azonnal fanyalogni kezdtek a menyasszony ruháját illetően. A kritikusok szerint a fűzős ruhából „túlságosan sok kilátszott” Eva Amurri melléből, a kilátszó résznek pedig „előnytelen formát” adott a ruha. 

„Azoknak üzenem, akik megbotránkoztak azon, hogy nem tettem el a melleimet…Mentsék le ezt a fotót későbbre” – üzente Susan Sarandon lánya, Insta-sztoriban fotókat mellékelve az említett testrészről.

Sőt, még egy egy ikonikus Sophia Lorent és Jayne Mansfieldet ábrázoló képet is megosztott a helyzetről, amelyen nagyjából ez áll: „Az internet és a melleim, amik a maguk dolgával törődnek egy esküvői ruhában.”

Susan Sarandon lánya csak nevetni tud az internet véleményén

Susan Sarandon lánya csak nevetni tud az internet véleményén

Egy interjúban Eva elmondta, hogy az esküvői ruhájában „szexinek és elegánsnak” szerette volna érezni magát, és véleménye szerint a választott darab minden követelményének megfelelt.

Az esküvőn Susan Sarandon mellett ott volt a színésznő exférje és egyben Eva nevelőapja, a színész Tim Robbins is. A sztárpár 2009-ben vált el. Két közös fiuk született, a most 35 éves John és a 32 éves Miles.  A frissen házasodott Eva édesapja a színésznő egykori párja, az olasz Franco Amurri filmrendező.

Forrás: pagesix.com    Fotó: Getty Images